13 Reasons Why: câteva secrete despre celebrul serial Netflix

In cele ce urmeaza va oferim cateva secrete despre unul din serialele tale preferate, 13 Reasons Why, o adaptare a romanului lui Jay Asher cu Katherine Langford si Dylan Minnette.

13 Reasons Why: despre ce se vorbeste in acest serial?
13 Reasons Why este un serial dramatic creat de Brian Yorkey, dupa o opera literara apartinand lui Jay Asher. Serialul urmareste viata de zi cu zi a lui Clay Jensen, un adolescent in varsta de 17 ani care primeste o cutie care contine sapte casete din partea prietenei sale Hannah Baker.

O situatie stranie tinand cont de faptul ca tanara fata si-a pus capat zilelor in urma cu cateva saptamani. Pe aceste casete, Hannah explica cele 13 motive care au determinat-o sa ia aceasta decizie socanta. Fiecare fata corespunde in egala masura unei persoane pe care Hannah o considera responsabila pentru actul sau. Din revelvtie in revelatie, Clay va descoperi rapid ca adevarul este mai socant si mai violent decat ar fi crezut.

Distributia este completata de Kate Walsh, Grace Saif, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Ross Butler, Miles Heizer, Devin Druid si Justin Prentice.

Totul este permis
Personajul lui Tony, unul din cei mai buni prieteni ai lui Clay, este cunoscut pentru faptul ca are o masina superba, un Ford Mustang de culoarea rosie. Cu toate acestea, inainte de inceperea filmarilor, interpretul lui Tony, Christian Navarro nu avea permis de conducere. A facut scoala de soferi de urgenta pentru ca productia sa nu intarzie…

Selena Gomez, prima Hannah
Actrita si cantareata Selena Gomez a cumparat drepturile cartii inca din anul in care a citit-o pentru prima data, in 2012. Initial, a interpretat-o pe Hannah Baker intr-o adaptare cinematografica care nu a mai vazut niciodata lumina zilei. Insa, extrem de pasionata de acest film, Selena si-a tatuat-o pe Alisha Boe pe brat, un simbol al luptei impotriva depresiei, anxietatii si problemelor mentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *