5 Motive Pentru Care Să Nu Te Vopsești Roșcat

Din cele mai vechi timpuri și până în prezent, părul a reprezentat un detaliu care face diferența când vine vorba de aspect. Vopseaua de păr este din ce în ce mai utilizată de către femei datorită schimbărilor de look pe care acestea doresc să le încerce.

Părul roșcat este de departe special, roșcatul nu este des întâlnit dacă vorbim de culoare naturală a părului, motiv pentru care femeile aleg să își vopsească părul în această culoare apelând la vopseaua de păr, permanentă, fără amoniac sau la nuanțator.

Pe cât de specială este această culoare, trebuie să știm și cât de costisitoare este întreținerea ei. Iată 5 motive pentru care nu se merită să îți vopsești părul roșcat:

  1. Roșcatul se cunoaște foarte repede la rădăcina părului datorită creșterii acestuia – Chiar dacă te vopsești la salon sau acasă cu diverse mărci cunoscute sau mai puțin cunoscute, rădăcina părului se va observa foarte urât în maxim 3 săptămâni datorită părului care crește. Dacă părul tău are o creștere mai lentă, atunci va avea un aspect plăcut mult timp.
  2. Curge foarte repede la spălare – Deși atunci când este proaspăt vopsit arată extraordinar, magia nu ține însă foarte mult. Cu fiecare spălare, părul se va decolora și în decursul timpului va tinde spre cărămiziu.
  3. Aveți grijă la prosoape – Când vrei să îți ștergi părul proaspăt spălat, ține cont de faptul că un procent considerabil din vopsea va rămâne pe prosop. Folosiți un singur prosop, așa nu le veți distruge pe toate.
  4. Trebuie să vă vopsiți cât mai des – În medie, roșcatul se aplică odată pe lună, pentru un aspect proaspăt și de invidiat. Nu trebuie să uităm de aspectele negative, mai exact, colorarea părului odată pe lună va duce la degradarea lui.
  5. Dacă dorești să îți vopsești părul altă nuanță e bine de știut că nu este așa ușor – Vrei să renunți la roșcat, ei bine… este destul de greu deoarece orice nuanță vei alege pe viitor va rămâne cu reflexii roșcate, este o culoare ce iese foarte greu din păr.

În concluzie, deși roșcatul arată extraordinar, părul roșcat este foarte greu de întreținut din toate punctele de vedere.

Marina Adriana este noua membră a echipei Y O 9 F A H.
Vă invităm să-i vizitați blogul pe www.Marina-Adriana.ro

      

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.