Alimente Care Combat Probleme Pielii

Pielea noastră ne protejează de o mulțime de factori negativi iar absorbind toate acele substanțe nocive și ea la rândul ei are nevoie de atenția și grija noastră. Nu este suficient să cumpărăm cele mai scumpe creme sau să ne înmulțim vizitele la salon ci trebuie să începem din interior spre exterior.

O piele sănătoasă pleacă de la o alimentație sănătoasă. Fie că ne confruntăm cu acnee, pete roșii sau iritații, toate acestea pot fi combătute dacă știm ce să mâncăm și ce nu. Mâncare nesănătoasă va lăsa urme adânci pe pielea noastră, pe când alimentele sănătoase nu vor face decât să repare tot ceea ce frigul, poluare și stresul au lăsat în urmă.

Legumele Verzi Previn Acneea

Dacă te confrunți cu acneea, stai liniștit, foarte multă lume are această problemă. Legumele verzi te pot ajuta. Fă-ți un obicei din a consuma broccoli, spanac sau salată verde deoarece vei scăpa de acnee într-un timp scurt.

De asemenea foarte bune pentru tratarea acneei sunt nucile și migdalele. Ai grijă doar să nu fi alergic la acestea. Lactatele nu îți sunt prea de ajutor, dacă suferi de acnee stai cât mai departe de acestea.

Iritațiile, O Probleme Des Întâlnită

Pe lângă acnee, problema dermatologică cea mai întâlnită este pielea ce se inflamează ușor. Castravetele îți vine în ajutor. Datorită conținutului său cu proprietăți inflamatoare castravetele te poate ajuta. Poți să îl mănânci sau îl poți aplica pe față, efectele se vor vedea oricum.

Chiar dacă nu este un aliment prea apreciat datorită mirosului său, usturoiul tratează iritațiile pielii. Asemenea castravetelui acesta conține substanțe antiinflamatoare ce îți vor ajuta pielea.

Petele De Pe Piele

Petele ce ne apar pe piele, mai ales cele de la nivelul tenului, sunt foarte inestetice. Un aliment ce ne poate ajuta este cartoful. Cartoful combate problema petelor și curăță delicat pilea. Grijă mare la cum îl consumați, cel mai indicat este fiert sau aplicat în stare crudă direct pe piele.

De asemenea o mare parte din problemele la nivel dermatologic se pot combate și prin consumul celor doi litri de apă pe zi. Așadar, acestea sunt câteva alimente care pot combate problemele pielii noastre.

            

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.