Alimente Care Reduc Pofta De Mâncare

Fie că ne dorim o scădere în greutate sau menținerea celei actuale principalul nostru dușman este pofta de mâncare în exces. Este normal ca organismului tău să îi fie foame, are nevoie de mâncare pentru a supraviețui, însă nu este deloc normal să îi fie foame pe tot parcursul zilei. Dacă dorești să mănânci sănătos dar fără să iei în greutate, aceste alimente îți vor potoli apetitul și vor ține foamea la distanță.

  1. Cerealele Integrale – Nu există mod mai bun de a-ți începe ziua decât cu un bol mare cu cereale integrale. Sunt sănătoase, sățioase și indicate în curele de slăbire. Datorită fibrelor conținute, acestea îți vor oferii necesarul de energie zilnic, senzația de foame nu va revenii decât după câteva ore bune.

    Cerealele integrale se pot găsi și sub formă de batoane cu miere sau fructe. Grijă mare la ce fel de batoane consumați. Ele sunt de două feluri, cele bio și cele cu mult zahăr care pot face foamea să revină mult mai rapid.

  2. Bananele – Unul dintre cele mai consumate fructe are printre alte calități, proprietatea de a fi foarte sățios. Nu numai că îți va ține de foame ci și te vor ajuta în lupta cu stresul. Numărul redus de calorii din banane te vor ajuta în lupta cu kilogramele dar într-un mod ce nu presupune efecte negative.
  3. Varza – Fie consumată separat sau în combinație cu alte legume în salată, varza este săracă în calorii și ține foamea la distanță pe termen lung. În plus este foarte sănătoasă, având un conținut mare de calciu, magneziu, potasiu sau proteine.
  4. Merele – Nu numai că țin medicul la distanță ci țin și foamea la distanță. Merele sunt o gustare sănătoasă între mesele principale ale zilei. Conțin foarte multe vitamine ce ajută organismul în cazul unei diete stricte.
  5. Peștele – Peștele dar în special somonul, oferă o senzație de sațietate și are calitatea de a fi foarte bun pentru sănătate. Datorită gustului său delicios, peștele poate constitui o masă principală fără a mai exista dorința gustări dintre mese.
                     

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.