Alternative Bune Pentru Google AdSense

Atunci când ai un site care are un trafic destul de bun, una dintre cele mai bune metode prin care îl poți monetiza este Google AdSense. Totuși, în ultima vreme acesta pare să nu mai fie chiar o metodă atât de bună, iar banii câștigați din AdSense devin din ce în ce mai puțini. Astfel, ne-am gândit să vă oferim câteva alternative pentru Google AdSense.

  1. Adversal – Adversal este una dintre cele mai bune alternative pentru Google AdSense. Aceștia au bannere foarte bune precum și o rată de click care e la rândul său aducătoare de profit. Cei de la Adversal aprobă foarte repede conturile, însă se concentrează mai mult către site-urile care au un minim de 50.000 de vizualizări pe lună.
  2. Infolinks – O altă alternativă la care apelează tot mai mulți deținători de site-uri este Infolinks. Aceasta este una dintre cele mai mari rețele de monetizare a site-urilor, lăudându-se cu un portofoliu de peste 200.000 de publisheri online din 128 de țări care fac bani cu site-urile lor. Aceștia au atât reclame contextuale cât și reclame pentru videoclipuri sau bannere.
  3. Kajamba – Dacă aveți un site cu multe vizite și vreți să faceți bani cu el prin intermediul reclamelor ar trebui să încercați și Kajamba. Aceasta a fost fondată de veteranii industriei care au lucrat în companii mari, astfel încât putem spune fără dubii că este o platformă bine pusă la punct. Aceștia oferă metode de monetizare precum bannerele, reclamele video, pop out-uri și multe altele.

Așadar, dacă ați întâmpinat probleme cu Google AdSense sau pur și simplu doriți să încercați și alte platforme de monetizare a site-ului, atunci vă recomandăm cele 3 platforme de mai sus care se află în topul preferințelor deținătorilor de site-uri online care fac bani prin intermediul reclamelor.