Anii 90 Revin

Anii 90 au fost niste ani tumultosi, in toata lumea, din foarte multe puncte de vedere. Cand vorbim despre fashion, acesti ani au fost caracterizati printr-un stil deosebit, care cu siguranta va ramane un reper pentru generatiile care vor veni.

In acea perioada, oamenii nu erau la fel de dependenti de tehnologie asa cum sunt azi. Ei stiau cum sa socializeze sau cum sa-si petreaca timpul, departe de diversele device-uri care acum reprezinta un must, si pe care multe persoane le detin. In acest an, multe trenduri au inceput sa revina, amintind foarte mult de stilul anilor 90. Exista cateva alegeri pe care le puteti face, astfel incat sa dati dovada de un stil unic.

Imbinand cateva elemente ale anilor 90 cu cele din ziua de azi, veti obtine o tinuta ideala pentru diversele ocazii la care luati parte. Jachetele bomber sunt in trend in acest sezon. Acestea au revenit, datorita faptului ca foarte multe vedete au inceput sa le poarte in ultima perioada. Trendul s-a extins destul de mult, iar numeroase case de moda au decis sa le scoata din nou la lumina, dupa foarte multi ani.

Tricourile largi si lungi, sunt si ele la moda in acest an. Aceste tricouri, desi par ca nu mai sunt in voga, revin in forta in ultima perioada, iar casele de moda, nu au ezitat sa le adopte.

Stilul grunge revine si el. Un trend bizar al anilor 90 au fost ochelarii de soare. Acesti ochelari nu avantajeaza nici un chip, iar in ziua de azi, se pune foarte mult accent pe acest lucru, acestia alegandu-se in functie de forma fetei.

Parul carliontat nu are nici o legatura cu frizurile la moda. Vopsirea parului in diferite culori denota imaturitate, din acest motiv ar trebui sa renuntati la acest lucru.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.