Aplicația InfoLoc

In continuare urmeaza sa va prezentam o aplicatie pentru Android creata de catre un tanar de 16. Aplicatia are rolul de a ne informa cu privinta la locurile in care ne aflam sau pe care dorim sa le vizitam in curand. Numita InfoLoc, aplicatia este foarte utila si se prezinta doar pe Android.

InfoLoc are la origine o poveste, poveste ce incepe intr-o excursie la o manastire din varful unui munte. A fost aleasa o manastire din varful unui munte pentru ca este un obiectiv turistic si se afla la o inaltime destul de mare. Asadar, tanarul aflandu-se in acel loc, din curiozitate a dorit sa afle altitudinea existenta in acel punct, astfel s-a nascut aplicatia InfoLoc care nu ofera doar altitudinea dintr-un anumit punct, ci si coordonate geografice, presiune atmosferica, dar si multe alte detalii despre respectiva locatie de vizita.

Acest software este foarte usor de folosit de catre oricine, pentru ca are un sistem tehnic foarte simplu bazat pe 4 teme care difera in functie de anotimp. Pe ecranul principal se prezinta informatii despre locatia curenta, iar in cazul in care locatia este activata, utilizatorii pot cauta orice punct de interes isi doresc. Pe langa informatiile oferite si prezentate mai sus, aplicatia dispune si de conditiile meteo, prognoza pe 5 zile, umiditatea, ora la care soarele apune sau rasare, dar si nivelul de nebulozitate. Pentru o utilizare a acestei aplicatii aveti nevoie de o conexiune stabila la internet.

In concluzie, aceasta aplicatie este destul de reusita, insa tanarul de doar 16 ani pregateste sa adauge noutati la InfoLoc, precum o sectiune de Favorite, mai multe teme, mai multe limbi pe langa cele 4 deja existente (engleza, romana, germana, franceza), dar si un buton dedicat pentru share-ul pe Facebook.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.