Aplicații De Administrat Pozele Pe Care Trebuie Să Le Ai

Foarte multe persoane își aleg telefonul ținând cont de camera foto a acestuia, iar asta deoarece una dintre cele mai apreciate și folosite caracteristici ale unui telefon este întocmai camera foto. Există persoane care își ocupă o mare parte a memoriei cu fotografiile făcute, motiv pentru care am ales să vă recomandăm câteva aplicații care vă vor ajuta să vă administrați mult mai ușor fotografiile făcute cu telefonul mobil.

  1. Crunch Gallery – Cu siguranță ați pățit să aveți atât de multe poze încât să nu mai dispuneți de spațiu pentru aplicații sau pentru alte poze. În acest sens, aplicația Crunch Gallery vă poate fi de mare folos, deoarece vă ajută să economisiți spațiu, reducând memoria ocupată de fotografii și păstrând totodată o calitate superioară.
  2. Google Photos – Una dintre cele mai inteligente aplicații gândite special pentru fotografii este Google Photos, dezvoltată desigur de către cei de la Google. Marele avantaj al acestei aplicații este acela că va găzdui pozele în cloud și le vei putea accesa de pe orice dispozitiv.
  3. Slidebox – După un eveniment sau după o ieșire în oraș vei avea foarte multe poze în telefon, însă nu toate dintre ele sunt reușite. O aplicație care te va ajuta să le organizezi mai bine și să le ștergi pe cele nereușite mai ușor este Slidebox.
  4. Picjoy – Picjoy este o aplicație care te ajută să faci o poveste din fotografiile tale, iar orice fotografie ar trebui să aibă un anumit mesaj. Este amuzantă, ușor de folosit și gratuită, doar trei motive pentru a o folosi.

Așadar, acestea sunt aplicațiile care vă vor ajuta să vă administrați pozele mai bine, iar dacă știți și altele ni le puteți recomanda și nouă în secțiunea de comentarii.