Aplicații Pe Care Orice Blogger Ar Trebui Să Le Aibă Pe Telefon

De obicei bloggerii sunt foarte apropiați de tehnologie, motiv pentru care au mereu cel puțin un telefon foarte performant la ei astfel încât să poată avea grijă de blogul lor, de rețelele de socializare și alte aspecte de acest gen.

Pentru acei bloggeri care vor să aibă toți așii în mânecă pentru un blog de succes, în rândurile următoare recomandăm câteva aplicații pe care considerăm că orice blogger ar trebui să le aibă pe telefonul său inteligent.

WordPress – O platformă cu renume precum e WordPress trebuie să aibă numaidecât și o aplicație pentru telefoanele inteligente. Și chiar are. Aplicația WordPress pentru mobil îți permite să îți administrezi blogul chiar și atunci când nu ești în fața laptopului, ci direct de pe telefon, să scrii articole, să aprobi comentarii și orice altceva dorești să faci pentru blogul tău.

Blogger – Desigur că și rivala celor de la WordPress au o aplicație pentru telefonul mobil, și anume este vorba despre Blogger, celebra platformă a celor de la Google, care oferă în mare parte aceleași funcționalități precum aplicația WordPress.

Writer – Unii bloggeri scriu articolele pe telefon, însă le publică atunci când ajung acasă. În acest sens o aplicație ca Writer este foarte utilă deoarece reușește să te facă să te concentrezi pe scris și nu pe notificările de la restul aplicațiilor.

Pocket – Bloggerii navighează mult, motiv pentru care cu siguranță văd multe articole și postări. Nu de fiecare dată avem timp să le citim, iar în astfel de momente Pocket ne poate ajuta să le salvăm pentru a le citi mai târziu.

Așadar, acestea sunt 4 aplicații pe care orice blogger ar trebui să le aibă pe telefonul său inteligent astfel încât să fie un blogger mai bun.