Apple energy bites – noua obsesie a fetelor fit

Înainte sau după o ședință de sport, în cazul în care îți este foarte foame sau dacă vrei să te delectezi cu ceva delicios și să îți recapeți energia în același timp, trebuie să știi că există o noutate pentru tine. Este vorba despre mici gustări energetice în formă de bombe.

Este vorba despre apple energy bites, niște bombonele cu mere, mici concentrate de energie foarte ușor de cărat peste tot și după care sunt înnebunite deja toate fetele fit.

Iată mai multe cuvinte despre acest fenomen rawfood prezent deja peste tot pe rețelele sociale.

O rețetă green și healthy. Rotunde, gurmande, aceste bombonele sau bombițe cu mere, care seamănă cu truffele de ciocolată, nu sunt deloc neprietenoase cu silueta. Au la bază doar fulgi de ovăz și măr răzuit. Cu alte cuvinte, sunt un concentrat de fibre, de un maximum de fibre, asociat cu o doză bună de oleaginoase bogate în grăsimi bune. Sunt deci cele mai energetice cu putință și sunt cele mai bogate în beneficii nutriționale.

Apple energy bites nu conțin zahăr mult, nici grăsimi. Nu conțin nici ulei hidrogenat sau edulcoranți. Sunt mici rezerve de nutrienți benefici care stimulează metabolismul și organismul și care te ajută să acoperi unele deficiențe în vitamine sau minerale. Sunt deci ideale pentru a-ți face plinul de vitalitate.

În plus, aceste apple energy bites sunt foarte ușor de preparat. Este de ajuns dacă vei amesteca untul de migdale cu miere și cu extract de vanilie. Sau poți înlocui untul de migdale cu un piure de oleaginoase din magazinele bio. Răzuiește apoi un măr și stropește-l cu suc de lămâie.

Amestecă într-un bol fulgii de ovăz, nucile, arahidele, scorțișoara și mirodeniile. Formează biluțe pe care le poți acoperi mai apoi cu semințe de chia, de dovleac sau de susan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.