ASUS Lansează Un Smartphone Cu Android 7.0 Preinstalat

Daca acum jumatate de an cei de la ASUS lansau modelul Zenfone Pegasus 3, iata ca acum i-a venit randul si unui succesor, si anume ASUS ZenFone Pegasus 3S, versiunea imbunatatita, plusurile observandu-se substantial la display, dar si la puterea de procesare pe care o are smartphone-ul.

Pentru inceput, device-ul soseste cu un ecran ce in diagonala masoara 5.2 inch, avand o rezolutie HD pe un ecran de tip IPS. Din punct de vedere al procesorului, producatorul ne ofera un model cu opt nuclee, mai precis modelul MEdiaTek MT6750, procesor tactat la 1.5 GHz, ajutat de un chip grafic de la Mali, modelul T860. Memoria RAM de care beneficiaza Pegasus 3S este de 3 GB, in timp ce spatiul de stocare variaza in functie de modelul ales, intre 32 si 64 GB. De mentionat faptul ca smartphone-ul soseste cu un slot combo pentru cartela/card microSD.

In cazul in care sunteti niste impatimiti ai fotografiilor, Pegasus 3S ne ofera un senzor principal de 13 megapixeli cu LED Flash si deschidere f/2.0, in timp ce camera frontala de 8 megapixeli are aceeasi deschidere f/2.0. De altfel, la acest smartphone nu se pune problema autonomiei, deoarece acesta poate rezista o perioada lunga de timp la utilizare continua datorita bateriei de 5.000 mAh, baterie ce ne ofera suport pentru incarcare rapida.

Asemeni modelului lansat in vara, Pegasus 3S urmeaza a fi disponibil spre vanzare doar in China, acolo unde pretul va incepe de la 290 de dolari, deci, ni se ofera un smartphone de tip mid-range. De altfel, Asus ZenFone Pegasus 3S urmeaza a debuta cu noua versiune de android, si anume Android 7.0 Nougat. De altfel, ecranul de 5.2 inch este protejat cu o sticla curbata de tip 2.5D, ceea ce ofera si un plus de design device-ului, device ce oricum nu exceleaza la capitolul design.