Bărbi Care Se Poartă

Barbatii sunt mereu in cautarea unui stil cat mai atragator. O tunsoare foarte bine realizata da un stil cat mai fresh, dar si o barba in acord cu fata poate fi ceva care sa faca diferenta, lucru care ii face mult mai atragatori.
Multi barbati sunt de parere ca nu le sta bine daca vor purta barba, de aceea multi nici macar nu incearca sa abordeze un stil bazat pe aceasta.

Barba rotunda este ideala pentru cei care abia incep sa opteze pentru purtarea barbii. Acest stil de barba se adapteaza cu usurinta oricarei forme a barbiei, exceptie ar putea face aici barbatii cu barbiile foarte mari.

Stilul de barba neingrijita este si el unul destul de in voga. Daca preferati sa nu va radeti, aflati ca barba de cateva zile este destul de senzuala pentru femei, dar in acelasi timp si comoda. Acest lucru mai are un avantaj si anume faptul ca va mai poate adauga cativa ani in plus daca sunteti mai tanar.

Barba barbison este intotdeauna in tendinta. Aceasta barba va sta bine indiferent de stilul pe care il aveti. Mai mult decat atat, aceasta barba poate fi purtata fara probleme, atat de rockeri, cat si de oamenii de afaceri.

Barbatii opteaza in ultimul timp intre o combinatie de barba si cioc. Pentru a mentine aceasta combinatie, barba trebuie tunsa cat mai frecvent, astfel stilul pastrandu-se pentru o perioada mai lunag de timp. Barba completa tip scurt este o alta optiune pe care ar trebui sa o aveti in vedere.

Multe celebritati poarta aceasta barba si le vine foarte bine. De asemenea aceasta barba mai are si rolul de a atrage privirile.

Barba completa nu este potrivita pentru multi barbati, dar daca aveti fata subtire, puteti incerca acest stil fara probleme. Un alt lucru de care va trebui sa tineti cont este faptul ca aceasta barba necesita si ingrijire.