Bicarbonatul De Sodiu, Adevăratul Praf Fermecat

Poate că știai despre anumite minuni pe care bicarbonatul de sodiu le face pentru gospodăria ta, de la dezinfectare la curățare, însă se prea poate să nu știi de beneficiile acestuia asupra frumuseții tale. Iată care sunt principalele întrebuințări, în cosmetică, ce te vor face să iubești bicarbonatul de sodiu.

Dinți Mai Albi Fără Tratamente De Albire Scumpe

Folosit de câteva ori pe săptămână ca înlocuitor al pastei de dinți, bicarbonatul de sodiu îți va albii dinții cu câteva nuanțe. Este ușor de folosit, pur și simplu amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie și periază normal dinții timp de câteva minute. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Exfoliant Ieftin Și Eficient

Un alt mare avantaj al bicarbonatului de sodiu este proprietatea sa exfoliantă. Știi deja că poți curăța baia sau bucătăria cu bicarbonat de sodiu iar ea să pară ca nouă, același lucru îl poate face și cu pielea ta. Se folosește la fel ca orice alt exfoliant pe pielea udă, apoi se clătește. Avantajul său este că spre deosebire de alți exfolianți nu provoacă iritații pielii. Plus prețul său redus, un alt mare avantaj ce te va trimite la magazin după bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul De Sodiu Te Scapă De Acnee

Da, este adevărat, bicarbonatul de sodiu te poate scăpa de una dintre cele mai nesuferite probleme ale pielii și anume acneea. Se aplică pe fața curată apoi se lasă timp de câteva minute să acționeze și se clătește cu apă din abundență. Fiind un bun exfoliant îți curăță pielea, fără să îți dezechilibreze PH-ul acesteia. Porii tăi vor fi mai curați iar acneea va fi ținută la distanță.

Unghii Sănătoase Fără Urme De Galben

Cred că orice femeie s-a confruntat măcar odată în viață cu problema îngălbenirii unghiilor datorată unei oje foarte închisă sau de calitate redusă. Dacă vreți să scăpați rapid de problemă și să nu mai reapară vreodată, trebuie doar să vă masați unghiile cu bicarbonat de sodiu. În plus, în acest fel unghiile se vor menține sănătoase și le veți putea picta din nou.

               

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.