Cărți Pe Care Un Blogger Ar Trebui Să Le Citească

Atunci când ești blogger te simți legat atât de scris cât și de citit. Din acest motiv bloggerii mari recomandă deseori cărți pe care ei le-au citit și care au fost de ajutor, așa că în acest articol am ales să vă prezentăm câteva cărți pe care orice blogger ar trebui să le citească pentru a deveni mai bun. Pe lângă aceste cărți, puteți citi orice altă carte deoarece cititul în sine este un antrenament foarte util pentru bloggeri.

  1. Confesiunile Unui Om De Publicitate, David Ogilvy

    Dacă ești blogger atunci ar trebui să știi câte ceva despre publicitate, deoarece trebuie să îți promovezi atât blogul iar la un moment dat vei avea ocazia să îți promovezi propriile produse sau servicii, precum și produsele pe care unele companii ți le vor oferi doar pentru a scrie despre ele. Pentru a învăța câte ceva despre publicitate ar trebui să citești numaidecât cartea numită “Confesiunile unui om de publicitate” un bestseller scris de către David Ogilvy.

  2. Dă-mi Banii Tăi. Metodă De CopyWriting, Gabriel Brănescu

    Un alt domeniu pe care ar trebui să îl înveți ca blogger este marketingul. O carte care te va ajuta să înțelegi câte ceva despre marketing este scrisă chiar de către un român, Gabriel Brănescu, iar titlul ei este “Dă-mi banii tăi. Metodă de copywriting”. De asemenea, aceasta este și una dintre cele mai bune cărți despre marketing și copywriting scrise vreodată de către un român.

  3. Cum Să Scriem Bine. Ghidul Clasic Pentru Scriitorii De NonFicțiune, William Zinsser

    Ca blogger trebuie să gândești și ca un scriitor, iar o carte care te va ajuta să scrii mai bine este cea a lui William Zinsser de mai sus, carte care a ajutat foarte mulți bloggeri să obțină articole mai bune care i-au ajutat să devină mai cunoscuți.

Așadar, acestea sunt 3 cărți pe care le recomandăm oricărui blogger.