Câteva Pluginuri Pentru Securitatea WordPress

Atunci când ai un site în WordPress trebuie să te asiguri numaidecât de faptul că securitatea este una cât mai bine pusă la punct astfel încât să ții departe orice persoană care dorește să fure diferite date sau pur și simplu să îți strice site-ul doar pentru o satisfacție proprie.

Astfel, în rândurile următoare vă vom recomanda mai multe pluginuri care te vor ajuta să îți asiguri o securitate sporită pentru site-ul sau blogul tău realizat folosind platforma WordPress.

Înainte însă de a-ți recomanda pluginuri pentru securitate, trebuie să îți spunem mai întâi că niciodată nu ar trebui să instalezi o temă nulled doar pentru că nu dorești să cumperi o temă, deoarece acestea au de multe ori portițe larg deschise pentru hackeri și sunt foarte instabile.

De asemenea, nu ar trebui să folosești prea multe pluginuri deoarece la rândul lor nu toate sunt bine realizate, iar temele ar trebui alese la rândul lor cu cât mai multă grijă.

  1. LockDown WP Admin – Linkul de logare în panoul de administrare este deseori /wp-admin sau /wp-login, iar toată lumea știe asta. Din acest motiv ar trebui ascuns folosind pluginul LockDown WP Admin, un plugin gratuit care s-a dovedit a fi de foarte multe ori un plugin de mare ajutor.
  2. Block Bad Queries – Mulți hackeri se folosesc de unele link-uri pentru a sparge un site. În acest sens există pluginul Block Bad Queries, a cărui rol este acela de a bloca atacurile SQL Injection precum și XXS, metode preferate de majoritatea hackerilor. Acesta este și un plugin gratuit totodată.
  3. Better WP Security – Better WP Security este un plugin gratuit care oferă o mulțime resurse pentru a-ți proteja site-ul. Acesta este la rândul său unul gratuit și foarte mulți bloggeri aleg să îl folosească.

Așadar, acestea sunt trei pluginuri care te vor ajuta să îți protejezi site-ul făcut cu ajutorul WordPress.