Ce Ar Trebui Să Nu Găsească Cititorii Pe Blogul Tău

Am oferit deseori sfaturi despre ce ar trebui să facă bloggerii pentru un blog mai bun și de succes, am oferit recomandări în legături cu pluginuri utile și multe altele, însă nu am vorbit încă despre lucrurile pe care ar trebui să NU le facă un blogger. Astfel, începem seria de articole așa nu cu un articol în care vă spunem ce ar trebui să NU găsească cititorii pe blogul tău.

  1. Muzică – Dacă cineva și-ar dori să intre pe un site ca să asculte muzică, atunci cu siguranță ar alege Youtube, și nu blogul tău. De aceea nu ar trebui ca pe blogul tău să existe un player care să înceapă automat atunci când un vizitator intră pe blogul tău deoarece, pe lângă faptul că va face site-ul să se încarce mai greu, va fi și foarte neplăcut pentru cititor, motiv pentru care e foarte posibil să închidă pagina imediat.
  2. GIF-uri – Chiar dacă au revenit pe Facebook, GIF-urile au fost populare cândva, însă acum nu mai sunt, așa că dacă dorești să ai un blog care să pară serios, profi și de bun gust, nu ar trebui să pui prea multe GIF-uri pe el, sau chiar deloc.
  3. Background-uri neplăcute – De cele mai multe ori, cel mai bun background este culoarea albă, deoarece negrul pe alb se citește cel mai ușor și reușește să realizeze un contrast plăcut și deloc obositor. De aceea nu ar trebui să pui pe blogul tău fundaluri țipătoare, roșii, galbene sau alte culori asemănătoare, și nici imagini.
  4. Fonturi neplăcute – Chiar dacă ai găsit un font care ție ți se pare interesant pentru că arată ca și cum ar fi scris de mână, sau în orice alt fel care nu este întocmai plăcut, asta nu înseamnă că ar trebui să îl folosești pe blog. Fonturile simple, de dimensiuni decente sunt cele mai bune.

Așadar, acestea sunt 4 aspecte ce nu ar trebui să se regăsească și pe blogul tău.