Ce cadouri poti lua pentru barbati pe ultima suta de metri

Esti in criza de timp si nu stii ce sa-i cumperi sotului, iubitului sau unui bun prieten? Poate pentru femei este de-a dreptul un calvar sa cumperi un cadou, insa la barbati mereu va fi mai simplu pentru ca nu sunt asa pretentiosi precum sunt femeile. De asemenea, ei se bucura aproape la orice tip de cadou, deci nu va fi o alegere prea grea. Insa daca doresti sa cumperi ceva de care sa se bucure, iata aici ultimele solutii pe care le ai.

Gadget-urile. Barbatii sunt mult mai atasati de catre dispozitivele electronice decat femeile, ba chiar unii sunt foarte pasionati si isi cumpara mereu ultimul model de televizor sau de telefon inteligent. Insa daca bugetul nu percepe sa cumparati un asemenea device care costa destul de mult, puteti merge pe variante cum ar fi bateriile externe (daca stii ca mereu ramane fara baterie la telefon), o pereche de casti (daca este genul care le strica sau le pierde frecvent), un selfe stick si multe alte nebunii care tin de nisa tehnologiei, cu siguranta se va bucura.

Ceasurile. Ca totul sa mearga ceas cu cadoul, poti alege sa-i dai persoanei chiar si un ceas. Chiar daca nu este unul inteligent, cu siguranta acesta se va bucura si de unul clasic care sa mearga bine cu costumul, sau chiar si de unul sport pe care il va putea folosi atunci cand iese la antrenamente.

Parfumurile. Este demonstrat stiintific faptul ca femeilor le place foarte mult parfumul barbatesc, fiind mult mai atrase de un barbat care miroase intotdeauna bine. Pracitc, daca esti persoana iubita poti alege un parfum care tie iti place foarte mult, iar pe aceasta cale amandoi veti avea de castigat.

Sticlele de bautura. Acest ultimul punct este solutia geniala care te scoate din belea mereu. Daca nu ai avut timp sa te gandesti nici la gadget-uri, nu te pricepi deloc la ceasuri sau stii faptul ca deja persoana respectiva miroase bine mereu si are tone de parfumuri, solutia este sa cumperi o sticla de vin sau de whisky, iar pe aceasta cale ai rezolvat cazul. Cu siguranta nu va fi surprins de acest cadou, dar nici suparat ca nu a primit nimic nu va putea fi.