Ce Genți Se Poartă În 2016 – Uite Noile Tendințe!

Ce genți se poartă în 2016? Este o întrebare destul de des întâlnită printre iubitoarele de fashion. La fiecare început de an suntem cu ochii după noile tendințe fie ele în materie de haine, pantofi sau accesorii. Pentru a fi siguri că avem printre rafturile dulapului nostru cele mai în vogă modele de genți, iată ce ne recomandă designerii:

Gențile Tip Poștaș

Gențile tip poștaș sunt în tendințe de câțiva ani și se pare că nu dau nici un semn că s-ar demoda. Practice și versatile, acest fel de genți sunt printre preferatele designerilor și în 2016.

Printre culorile vedetă ale acestui an se numără rozul cuarț și albastru seren, deci o geantă în aceste două nuanțe se va face remarcată cu siguranță. Modelul tip poștaș are marele avantaj de a fi încăpător, într-o astfel de geantă îți va intra mai mult decât portofelul și perechea preferată de ochelari de soare.

Gențile De Mână, Clasică

Dacă credeați că gențile clasice și negre s-au demodat, ați făcut o mare greșeală. Nu este nevoie să achiziționați neapărat una nouă, în mod clar încă aveți una ascunsă prin dulap. Aduceți-o la lumină, a revenit în tendințe.

Gențile Cu Franjuri

Acest fel de geantă a cucerit inimile multor iubitoare de fashion, dovadă fiind multitudinea de modele ce există deja în vitrinele magazinelor. Dacă vreți să adăugați un stop de stil oricărei ținute, să îi dați un aer boho, geanta cu franjuri este alegere ideală. Nu o ratați, va fi prezentă tot anul 2016.

Gențile Cu Imprimeuri Simpatice

Prezente pe marile podiumuri de modă, gențile cu imprimeuri trăsnite ne-au cucerit. Aici nu intră neapărat gențile cu animal print sau flower power, ci unele mult mai simpatice. Fie că avem un imprimeu geometric sau forme nedefinite, pe o geantă vor arăta foarte la modă.

Dacă găsiți acel model de geantă cu imprimeu ciudat dar care vă place, nu ezitați să o cumpărați. Anul 2016 este anul imprimeurilor hazlii.

         

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.