Ce Purtăm La Facultate?

Stilul purtat in facultate nu este foarte usor de deslusit. Exista o multitudine de stiluri la care putem apela cu usurinta atunci cand ne alegem tinuta pentru facultate. Daca dorim sa abordam un stil unic pentru facultate, este suficient sa ne uitam la stilul londonez pentru putina inspiratie. Nu este deloc greu de urmat un astfel de stil, plus ca poate fi chiar molipsitor.

Pantofii Oxford sunt niste pantofi clasici, nefiind deloc pretentiosi. Acestia vor fi piesa de rezistenta in stilul sic la scoala. Combinatia de pantofi cu modele de sosete cat mai old-school, fara soseste la vedere si purtati cu o pereche de pantaloni pana deasupra gleznei este o alegere reusita cand vine vorba despre acest stil.

Pantalonii pana sau skinny din stofa sat tafta ar putea fi optiunea ideala astfel incat sa ne bucuram de in stil incredibil de elegant. Acesti pantaloni pot fi combinati fara prea mari batai de cap cu o pereche de sandale cu toc, sau chiar un top mai larg.

Trench-ul este si el un articol vestimentar mereu la moda, la care putem apela cu usurinta atunci cand dorim sa ne realizam propriul stil. Acest articol vestimentar poate fi asortat cu culoarea sosetelor inalte. Combinatia dintre mai multe straturi, poate fi si ea una invingatoare, aceasta combinatie fiind foarte importanta pentru creatorii de moda.

Sacoul supradimensionat, ar putea fi o alta optiune la care am putea apela atunci cand vrem sa ne punem in evidenta. Fiind foarte sic, dar clasic in acelasi timp, acest articol vestimentar este alegerea de care ne putem bucura atunci cand dorim sa fim mereu in centrul atentiei. Acest stil vestimentar a fost creat de Victoria Beckham care a purtat aceasta piesa vestimentara la foarte multe evenimente pana acum,, accesorizand-o cu o pereche de ochelari retro sau aviator, dar si cu o geanta clasica.