Ce Să Faci 3 Ore În Constanța?

Care este planul tau atunci cand ajungi pe litoralul Marii Negre si ai doar vreo 3 ori sa te bucuri de el. O plimbare de 3 ore prin vechiul Tomis, ar putea sa va umple timpul si veti putea fi siguri ca din aceasta plimbare veti invata destul de multe.

Orasul insa mai ofera si alte lucruri pe care nu ar trebui sa le ratati, asa ca nu ezitati sa vizitati Constanta si sa va bucurati de toate aceste lucruri. Un tur al orasului se poate face chiar si in 3 ore daca va grabiti putin.

 In orasul Constanta exista si optiunea de Tur Gratuit, de care ar trebui sa tineti cont. In Constanta veti putea trece pe langa statuia Lupoaicei, simbolul latinitatii noastre, apoi cu siguranta va va placea sa vizitati Muzeul de Arta Populara. Chiar si Tribunalul este o atractie turistica destul de apreciata de numerosii vizitatori care ajung in aceasta zona a tarii.

 Fostul palat regal, respectiv fosta Prefectura, este acum Casa Armatei, fiind un alt loc pe care ar trebu isa-l vedeti in oras. In centrul vechi, respectiv in jurul Pietei Ovidiu veti gasi o sumedenie de biserici de cult diferite.

Pe langa faptul ca veti descoperi doua moschei, o fosta sinagoga si o biserica romano-catolica, va veti mai putea delecta privirile si cu o biserica ortodoxa greceasca. In toate orasele pe care le veti vizita, recomandat ar fi sa va urcati in turnuri sau pe celel mai mari cladiri pentru a admira mai bine peisajul din jur.

In acest caz veti avea ocazia sa vedeti de sus cum arata amenajata Piata Ovidiu, dar veti mai putea vedea si Cazinoul de pe faleza. Un alt obiectiv din Cosntanta este Geamia Huchiar.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.