Ce Se Întâmplă Cu Blogul YO9FAH.NET?

Mai întâi de toate, numele meu este Iulian și veți afla pe parcurs mai multe lucruri despre mine. În data de 30 august 2015 am înregistrat domeniul YO9FAH.NET deoarece era liber, însă vă voi povesti cu altă ocazie de ce am făcut acest lucru.

După multă vreme, mai exact pe 30 ianuarie 2016 am pus blogul pe picioare, instalând platforma WordPress și tema pe care o folosea și vechiul proprietar. Am încercat să recuperez din arhivele internetului cât mai multe articole care au fost publicate pe blog, iar pe lângă asta, adăugam articole noi aproape zilnic. Toate astea până ieri când am decis să șterg absolut tot conținutul, inclusiv cel pe care-l publicasem și să încep totul de la zero.

Am șters tot conținutul din mai multe motive, însă principalul motiv este acela că doresc să creez din acest blog unul cât mai curat. Următoarele articole nu vor fi scrise în totalitate de mine, asta pentru că se scrie de ceva vreme conținut care nu este public și urmează a fi postat atât pe acest blog, cât și pe alte bloguri pe care le dețin.

Așadar, YO9FAH devine un blog generalist, cu diferite subiecte din diferite domenii.