Cele Mai Boeme Orașe Ale Europei

La fiecare început de an ne propunem să călătorim mai mult, să ne facem timp pentru vizitarea unor locuri speciale care să ne ofere amintiri ce durează o viață, însă de cele mai multe ori suntem copleșiți de treburile cotidiene, de problemele de la locul de muncă, ajungând să amânăm iar și iar călătoriile.

Dacă v-ați propus să faceți din acest an, anul în care lăsați problemele de-o parte și spuneți da călătoriilor iată care sunt cele mai boeme orașe din Europa ce trebuie cu tot dinadinsul vizitate.

  • PARIS – Orașul iubirii și al modei reușește să cucerească an de an inimile celor ce îl vizitează. Se spune că până și aerul este diferit în Paris. Arhitectura, străzile, oamenii, Turnul Eiffel îi conturează orașului o aură aparte. Dacă nu ai fost încă în Paris sau nu ai avut suficient timp pentru a-l descoperii, rezervă-ți câteva zile și lasă-te fermecat de locuri. Cine știe, poate îți vei găsi chiar dragostea sau dacă nu în mod clar te vei îndrăgostii de oraș în esența sa.
  • VENEȚIA – Este imposibil să nu vizitezi măcar odată în viață Veneția, ar fi prea trist. Orașul te cucerește instant. Atmosfera din Veneția nu se regăsește nicăieri în lume. De la primul pas aici, nu vei mai ști în care timp ai ajuns, în prezent sigur nu te mai afli. O plimbare cu gondola este obligatorie. Pe lângă istoria ce te înconjoară, la tot pasul vei găsi noi și noi locuri unice în lume. Dar să nu îi spulberăm misterul, doar vizitează-l și simte magia locului.
  • AMSTERDAM – Dacă simți nevoia să evadezi din cotidian, să uiți măcar pentru câteva zile de grijile de la muncă, Amsterdam este locul perfect. Zis și “Veneția Nordului”, orașul trebuie pus pe lista locurilor de vizitat într-o viață. Canalele, poduri, arhitectura unică dar și aerul relaxat și boem sunt doar câteva dintre atuurile orașului. Rezervă-ți timp și lasă-te pierdut pe străduțele sale, nu ști unde te duce viața.
  • LISABONA – Capitala Portugaliei, are un farmec aparte, latin și boem. Cunoscută pentru activitățile sale culturale, Lisabona este locul perfect în care orice seara este un prilej de distracție. Acoperișurile portocalii, specifice zonei, străduțele istorice, în pantă, pavate cu piatră cubică trimit orașul pe lista celor ce nu trebuie cu nici un motiv ratate.
               

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.