Cele Mai Bune Laptopuri De Birou

Exista o gama variata de laptopuri din care poti alege. Cel mai important cand vine vorba despre un laptop, este sa fie cat mai usor de folosit. Un laptop de birou care sa ti se potriveasca perfect nu este chiar cel mai usor lucru de gasit, cu toate acestea daca vei cauta si vei avea in vedere conditiile pe care le doresti, atunci exista sanse mari sa dai de laptopul potrivit.

Foarte multi cauta laptopuri durabile, dar in acelasi timp si foarte usor de transportat. Acest laptop mai trebuie sa fie capabil de bune performante si sa beneficieze de o autonomie extrem de buna a bateriei.

Un laptop la care ati putea apela datorita raportului foarte ok calitate-pret este laptopul produs de cei de la Acer si anume Acer Aspire.
Acesta vine echipat cu un procesor Intel Core i7 de ultima generatie. Mai are si o placa video Nvidia GeForce, dar si 4GB de RAM. Daca va intereseaza spatiul de stocare, atunci acest laptop poate fi o optiune foarte buna pentru voi deoarece are un hard-disk de 1TB.

Lenovo IdeaPad este o alta optiune foarte viabila din multe puncte de vedere, mai ales datorita faptului ca pretul este foarte atractiv si nu costa mai mult de 3000 de lei. De asemenea, are si niste calitati foarte importante de care cu siguranta veti putea profita.

Acest laptop vine cu 8GB de RAM si un SSD de 128GB. Un alt laptop util, este HP Probook. Acesta are un procesor Intel Core si un ecran de 14 inci cu o rezolutie Full HD. Mai vine echipat si cu 256GB SSD pentru stocarea celor mai importante fisiere, dar si cu 8GB de RAM. Pe langa aceste lucruri, utilizatorii vor mai primi si Microsoft Windows 10 Pro.