Cele Mai Bune Măști Handmade Pentru Păr

Cu toții ne dorim un păr sănătos, strălucitor însă de cele mai multe ori nu avem nici timpul, nici răbdarea necesară să mergem la salon săptămânal. Dacă vă doriți totuși cele de mai sus, rezolvarea vine din partea produselor care mai mult ca sigur le aveți prin casă. Măștile handmade sunt o soluție simplă, utilă și care presupune resurse financiare reduse.

Iată Care Sunt În Funcție De Tipul De Păr Cele Mai Bune Măști:

  1. Masca Cu Gălbenuș De Ou Pentru Părul Normal
    Chiar dacă aveți părul normal, din când în când acesta mai are nevoie și de un mic stimulent pentru a-i menține sănătatea și suplețea. Masca cu gălbenuș de ou este o soluție rapidă. Aveți nevoie doar de gălbenușul de la un ou, suc proaspăt de lămâie și o lingură de ulei de ricin. Aplică amestecul pe păr și așteaptă o oră apoi spală-te ca de obicei. Rezultatele nu vor întârzia să apară.
  2. Masca Cu Iaurt Pentru Părul Gras
    Dacă aveți părul cu tendințe de îngrășare, el este puțin mai greu de întreținut însă nu imposibil. Această masca nu presupune decât un pahar de iaurt, o lingură de miere și suc de lămâie. Amestecul vă va revitaliza părul, având însă și un efect de calmare a scalpului. Folosită cu regularitate, odată sau de două ori pe săptămână, această mască oferă rezultate garantate.
  3. Masca Cu Ulei De Măsline Pentru Părul Uscat
    Părul uscat este mult mai fragil și predispus ruperii decât orice altfel de păr. Mai ales în sezonul rece, părul uscat necesită mai multă grijă. Iată o mască ce îl va face mai puternic și mai rezistent schimbărilor temperaturii. Aceste ingrediente le aveți mai mult ca sigur în bucătărie deoarece este vorba despre uleiul de măsline și gălbenușul de ou. Nu există o doză standard, depinde de lungimea și gradul de uscare al părului, puteți pune una, doua sau trei linguri de ulei de măsline la un gălbenuș de ou. Iar dacă considerați că părul are nevoie și de regenerare, puteți adăuga și ulei de ricin. Va crește rapid și sănătos.