Cele Mai Bune Metode De Detoxifiere

Dacă vă simțiți organismul greoi, dacă ați avut o perioadă de excese sau pur și simplu doriți o schimbare a modului cum să îngrijiți organismul soluția rămâne o cură de detoxifiere.

O astfel de cură este recomandată de cel puțin două ori pe an sau de fiecare dată când organismul v-o cere. Iată care sunt cele mai bune metode prin care vă puteți curăța organismul:

Consumul De Apă

Apa este elementul vieții, fără de care corpul uman nu ar supraviețuii. Dacă vă doriți începerea unei astfel de cure cel mai indicat este să începeți prin a respecta consumul celor doi litri de apă zilnic.

Faceți-vă un obicei din a vă începe ziua cu un pahar mare de apă și de a o încheia tot cu un pahar de apă. În plus astfel veți ține la distanță anumite boli ale sistemului nervos sau cardiovascular. Mult mai eficientă este introducerea în dieta zilnică a unui pahar de apă caldă cu lămâie care facilitează digestia.

Alimentația Potrivită

O altă metodă prin care ne putem detoxifia organismul este prin adoptarea unei alimentații specifice acestei cauze. Legumele verzi și anumite ceaiuri stau la baza acestei metode. Alimente precum varza, spanacul, broccoli sau conopida sunt ideale în curele de detoxifiere. În plus avantajele unei astfel de cure sunt mult mai numeroase, legumele verzi fiind o excelentă sursă de vitamine, minerale și energie.

Ceaiul verde, cel negru sau cel alb sunt indicate dacă ne dorim eliminarea toxinelor din corp. Popoarele asiatice le folosesc de sute de ani datorită acestor calități inedite. De asemenea sucurile naturale sunt indicate în procesul de detoxifiere al organismului. Se găsesc în stare lichidă, au puternic efect de îmbunătățire a tranzitului intestinal și ne spală la propriu organismul de toxinele acumulate.

Tăiați Răul De La Rădăcină

Pentru a scăpa de toxinele ce vă dau viața peste cap trebuie să vă gândiți de unde provin ele. În general alimentație dezechilibrată, o viață în stres sau consumul de băuturi alcoolice stau la baza unui organism toxic.

Încercați pe cât posibil să reduceți toți acești factori până la dispariția lor definitivă. Balanța dintre un organism sănătos și unul plin de toxine stă în mâinile dumneavoastră, oare știți cum să o echilibrați?