Cele Mai Exotice Locuri De Pe Terra

Când ne gândim la cum vedem paradisul, mintea ne fuge fără să vrem într-un loc însorit, cu multă vegetație, plaje luxuriante și totul cât mai nealterat de mâna omului. Aceste locuri sunt de cele mai multe ori sinonime cu destinațiile exotice de pe pământ, la mii de kilometrii îndepărtare, în Asia, Africa sau America de Sud. Iată așadar care sunt cele mai exotice locuri pe care în mod clar, trebuie să le vizităm măcar odată în viață:

Insulele Maldive, Paradisul Oceanului Indian

În îndepărtata Asie, la sud-vest de India se găsește un loc cum numai în cele mai frumoase vise tropicale găsim. Cunoscut pentru plajele sale cu nisip alb și fin, apa turcoaz, lagunele sale cu pești curcubeu și căsuțele ce răsar din mijlocul oceanului, Maldive este asemănat cu perfecțiunea. În Maldive sigur nu vă veți plictisii, sunt atâtea lucruri ce nu trebuiesc ratate. Scufundări în adâncul oceanului albastru, plimbări cu aeroplanul peste insulele colorate sau drumeții în natura virgină vă vor face să iubiți micul colț de rai.

Bali, Natura La Ea Acasă

Tot în Asia, doar că în Indonezia, se găsește această insulă mică ce oferă însă mari motive să o vizitezi. Bali este un alt loc de pe Terra ce trebuie măcar odată văzut. Pe lângă colțurile de natură, în Bali trebuie neapărat să vizitezi templele unice în lume. Dacă ai ajuns aici, trebuie să fi pregătit să uiți de noțiunea timpului. Acordă-ți câteva zile în care să te pierzi în acest mic paradis asiatic. Nu vei regreta.

Insulele Canare, Mândria Spaniei

Acest arhipelag de insule aparține de fapt Spaniei chiar dacă se găsește aproape de Ecuator, lângă Africa. Aceste meleaguri au foarte multe de oferit iubitorilor de natură. Plaje imense ce se pierd la orizont, vulcani, o faună unică. În mod clar nu veți mai dori să plecați de acolo.

Insulele Caraibe, Un Paradis Fără Pirați

Arhipelagul Caraibelor cuprinde peste 20 de insule, deci alegerea poate fi destul de dificilă, toate au un farmec aparte. Natura din Caraibe este specifică zonei, un paradis de verdeață îmbinat cu o apă albastră ca cerul de mai. Bahamas, Puerto Rico, Jamaica sunt printre cele mai populare dintre cele 20 de insule. Iar dacă vă doriți pe lângă natura sălbatică și un loc de distracție urbană, aceste insule sunt ideale.