City Break La Râșnov

O idee de vacanta perfecta, ar putea fi Rasnov. Daca ajungi in aceasta zona a tarii, si petreci cateva zile, sau mai mult aici, atunci ar fi bine sa stii ca ai ce face si ai ce vedea. Acest loc se transforma destul de repede intr-unul preferat de foarte multa lume.

Cetatea Rasnov a fost restaurata in urma cu cativa ani, prinzand parca viata odata cu buticurile situate de-a lungul drumului care duce pana la ea. In anul acesta a fost inaugurat si Dino Parc. Acest parc tematic este foarte apreciat de turisti, fiind probabil cel mai frumos parc turistic din Romania.

La Cetatea Rasnov poti ajunge cu usurinta folosind liftul. Liftul iti ofera o panorama asupra imprejurimilor, astfel ca vei reusi sa faci cateva poze superbe. La baza liftului pornesc si scarile metalice, doar ca vei avea nevoie de putina conditie fizica pentru a ajunge sus urcand scarile.

Cetatea este din ce in ce mai animata, cu toate ca ar fi de evitata sa te duci acolo in weekeend pentru ca aglomeratia este foarte mare. Pretul unui bilet de acces la Cetatea Rasnov este de 10 lei pentru adulti si 5 lei pentru copii.

 Vei mai avea ocazia sa vizitezi si Pestera Valea Cetatii. O alta pestera foarte cunoscuta situata in aceasta zona este Pestera Infundata. Ghizii organizeaza periodic tururi in aceasta pestera. Trebuie sa stii ca este o bezna totala aici, de aceea vei avea nevoie de lanterna.

Dino Parc este un parc tematic destul de cunoscut. Aici vei avea ocazia sa vezi dinozauri in marime naturala, iar sunetele care se aud din padure te vor face sa crezi ca zona este locuita de dinozauri. Acest parc se poate vizita si pe timp de noapte.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.