Cum Adaugi Mai Multe Adrese De Mail În Gmail

Gmail este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute și poate chiar cel mai bun serviciu de mail, motiv pentru care majoritatea persoanelor preferă să folosească Gmail. Totuși de multe ori ni se întâmplă să avem mai multe adrese de mail, precum adresa făcută pe domeniu propriu, însă ne vine greu să folosim diferite aplicații de mail.

Astfel, pentru persoanele care vor să adauge mai multe adrese de mail în contul lor de Gmail, am făcut micul ghid din rândurile următoare care sperăm că vă va fi de folos.

Prima oară trebuie să intri desigur în contul tău de Gmail. Apoi, mergi la meniul dind reaptă sus iar după ce dai click rotița zimțată, alege Settings pentru a intra pe pagina cu setări de unde poți adăuga și alte conturi de mail.

De aici, alegi Accounts and Import iar mai apoi apasă pe butonul Add another email adress you own. Acum ai posibilitatea de a alege numele care să apară atunci când scrii un mail, iar apoi trebui să adaugi adresa de mail. Există o căsută „treat as an alias” care de obicei e bifată, iar după propriile preferințe, o puteți debifa sau nu. Apoi apasă Next step.

Acum trebuie să alegi modalitatea de trimitere a mailului, însă poți lăsa setările așa cum sunt setate de Gmail. Apasă iar Next Step și mai apoi unul dintre ultimii pași este să apeși Send Verification.

Apoi vei primi pe adresa pe care dorești să o adaugi un mail care conține și un link dar și un cont de verificare. Acum tot ce trebuie să faci este să dai click pe link-ul respectiv iar din contul tău de Gmail vei putea trimite sau primi mailuri pe două sau mai multe conturi, fără a mai fi nevoit să te loghezi și să te deloghezi.