Cum Să Ai Mai Mulți Urmăritori Pe Instagram

Instagram este o rețea de socializare care a crescut foarte mult în ultimii ani precum și care a prins foarte bine și în România. Astfel a apărut problema „numărului mic de urmăritori de pe Instagram”, motiv pentru care tot mai multe persoane caută metode de a avea mai mulți urmăritori pe rețeaua de socializare plină de fotografii.

Pentru acele persoane am decis să facem și acest ghid în care îți oferim câteva sfaturi pentru a avea mai mulți urmăritori pe Instagram.

 1. Pune Întrebări
  A fost realizat un studiu care ne spune că oamenii reacționează mai rapid la fotografiile care au în descriere și o întrebare, motiv pentru care ar mai trebui să pui și tu întrebări pe Instagram, cel puțin pentru a vedea dacă funcționează și pe contul tău.
 2. Apelează La Hashtaguri Precum #followme Și #likeforlike
  Există câteva hashtaguri precum #followme și #likeforlike a căror rol este întocmai acela de a aduna mai multe persoane care oferă conținut interesant pe Instagram, însă care nu sunt urmărite de prea multe persoane. Folosește aceste hashtaguri la poze dar și oferă like-uri și follow altor persoane care le folosesc și probabil că vei primi înapoi.
 3. Promovează-ți Contul Și Pe Alte Rețele De Socializare
  Știu prietenii tăi de pe Facebook că ai cont și pe Instagram? Dacă nu, atunci ar trebui să distribui pozele de pe Instagram și pe Facebook sau pe alte rețele de socializare precum Twitter, și cu siguranță vor mai apărea și alți urmăritori.
 4. Încarcă Numai Fotografii De Calitate
  Nu uita că numai conținutul de calitate atrage urmăritori, motiv pentru care ar trebui să încarci doar cele mai bune fotografii ale tale, și nu orice fotografie făcută în grabă.

Așadar, sperăm că aceste 3 sfaturi te vor ajuta să aduni mai mulți urmăritori pe Instagram.