Cum Să Faci Mai Mulți Bani Cu Google Adsense

Google Adsense este, dupa cum bine am mai spus si pe acest blog, una dintre cele mai folosite metode de monetizare a unui site, insa de multe ori aceasta aduce destul de multa dezamagire administratorilor de site-uri, deoarece rezultatele sunt sub asteptari. Una dintre cauzele rezultatelor slabe este aceea ca reclamele nu au fost bine pozitionate, sau traficul este destul de mic, asa ca am decis sa vorbim despre cum sa faci mai multi bani cu Google Adsense.

  1. Cu cât ai mai mult trafic, cu atât câștigi mai mulți bani
    Traficul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui site monetizat cu Adsense. Practic, cu cât ai mai mult trafic, cu atât câștigurile sunt mai mari. Astfel, dacă îți dorești mai mulți bani din Adsense, atunci ar trebui să oferi conținut util și de calitate, care să aducă mai mulți vizitatori, precum și să investești în promovarea site-ului.
  2. Alege o nișă profitabilă
    La fel ca în cazul afilierii, și atunci când vine vorba despre Google Adsense subiectul nișe profitabile este la fel de valabil. Totuși, există fel și fel de mituri legate de nișele profitabile, iar de cele mai multe ori administratorii site-urilor trebuie să testeze pe propria piele care este o nișă profitabilă, și care nu. Dacă este vorba despre un blog personal, atunci poți posta articole din diferite nișe.
  3. Poziționarea corectă a reclamelor
    Un alt aspect foarte important care poate influența vizibil rezultatele din Google Adsense este legat de poziționarea optimă a reclamelor. Studiile spun că cel mai bun loc unde poți pune o reclamă este conținutul articolului, iar în general partea de sus a site-ului aduce rezultate mai bune decât alte locuri de pe site.

Așadar, acestea sunt 3 sfaturi care te vor ajuta să faci mai mulți bani folosind Google Adsense.