Cum Să Optimizezi Articolele De Pe Blog

Scrii mereu articole bune pe blog însă acestea nu prea aduc trafic? Ei bine atunci este foarte probabil ca articolele tale să nu fie optimizate prea bine, iar din acest motiv nu ai trafic pe blog. Astfel, în rândurile următoare vei găsi un scurt ghid despre cum să îți optimizezi articolele de pe blog astfel încât blogul tău să primească traficul pe care îl merită.

 • Folosește Butoane De Social Media

  Butoanele pentru distribuire în Social Media sunt mai mult decât obligatorii pentru un blog. Asta deoarece butoanele de distribuire sunt foarte utile atunci când scrii un articol bun care adună reacții și distribuiri, ajungând astfel la un număr mare de persoane în mod gratuit. Există o mulțime de pluginuri gratuite pentru butoane de share, așa că nu există motiv pentru a nu le folosi.

 • Include Imagini În Articole

  Articolele cu imagini au un aspect mult mai plăcut decât cele care folosesc doar text. De asemenea, imaginile sunt utile și pentru o indexare mai bună în Google, deoarece Google analizează conținutul paginilor iar imaginile ar trebui să dispună și de atributul “alt” în text.

 • Ocupă-te De Formatarea Textului

  Articolul trebuie să fie cât mai bine structurat astfel încât cititorul să găsească cât mai ușor informațiile pe care le caută. De aceea ar trebui să te folosești de setările de formatare, astfel încât să organizezi articolul cu mai multe subtitluri și paragrafe, liste de marcare, bold și italic atunci când este cazul chiar și culori diferite pentru a evidenția ideile principale.

 • Folosește Cuvinte Cheie

  Scrii un articol despre telefoane inteligente? Ei bine ar trebui să folosești de mai multe ori acest cuvânt, atât în interiorul articolului cât și în titlul sau link-ul articolului, deoarece astfel articolul va fi indexat mai bine de către motoarele de căutare.

Așadar, acestea sunt câteva sfaturi simple care te vor ajuta să îți optimizezi mai bine articolele.