Cum Se Poartă Cardiganul

Cardiganul este una dintre piesele vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba proprie. Toate femeile au cel putin un astfel de articol in dulapul lor. Probabil stiti deja ca exista diverse cardigane de diferite tipuri si marimi, adresate oricarei siluete. In primul rand, cel mai comun intalnit cardigan, este cel taiat la linia taliei.

 Nu este prea indicat sa purtati acest articol vestimentar impreuna cu o bluza larga sau lunga. Aceasta tinuta nu este avantajoasa pentru nici o conformatie, de aceea ar trebui evitata. Acest tip de cardigane se potrivesc cu rochiile mulate sau cambrate.

De asemenea, fustele si pantalonii cu talie inalta, vor fi si ei indicati, atunci cand optati pentru acest tip de articol vestimentar. Cardiganul supradimensionat este un mare trend, inca din sezonul anterior si pare ca acesta nu va disparea prea curand.

 Cea mai des intalnita greseala, pe care multe femei o fac este ca au tendinta de a asocia aceasta piesa vestimentara cu blugii foarte largi, dar si cu fustele infoiate. Nu este cea mai insiparata alegere, pentru ca nu exista nici un fel de balanta si nici un contrast, din acest motiv, ar trebui sa va ganditi bine inainte daca veti opta sau nu pentru acest articol vestimentar.

Cardiganul lung este unul dintre cele mai noi tipuri de articole vestimentare, fiind foarte apreciat de numeroase persoane. Principalul efect al acestui articol vestimentar este ca va avea efectul de a va scurta picioarele.

 Tinuta va putea fi completata de o pereche de blugi cat mai skinny, sau de niste pantaloni mulati. Cardiganul „boyfirend” ofera impresia ca poate fi combinat cu orice, dar acest lucru este complet gresit. El nu ar trebui combinat niciodata cu hainele prea largi. Nu se poate combina nici cu fuste creion, blugi, sau cu pantaloni foarte lungi . De asemenea, ar trebui sa evitati sa-l combinati cu bluze la fel de largi sau de lungi.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.