Dieta Ana Aslan

Lumea moderna este caracterizata prin numeroasele diete care se intalnesc peste tot. Aceste diete sunt recomandate in mare parte de faimosi nutritionisti, in care foarte multe persoane au incredere atunci cand vine vorba de tinerea unei diete ca la carte.

Regimul alimentar adoptat de Ana Aslan in anii 60 este apreciat chiar si azi, fiind considerat dieta secolului 21. Ana Aslan a trait aproape 92 de ani, longevitatea nedatorandu-se doar genelor mostenite, ci si unei diete echilibrate.

Dieta Anei este foarte simpla si consta in cele trei mese principale ale zilei si doua gustari. Pranzul trebuie luat in jurul orei 13:30, iar cina trebuie servita nu mai tarziu de ora 18:00. Fiind nascuta in anul 1897, aceasta a urmat cursurile Facultatii de Medicina din Bucuresti. Aceasta a descoperit beneficiile terapeutice ale procainei prin tratament de lunga durata.

Acest element devine componentul principal din Gerovital H3, fiind primul produs original romansesc ce are ca scop intarzierea procesului de imbatranire. Anei nu-i lipsea niciodata carnea de vita la masa. Cand ii era foame consuma doar o bomboana, iar aceasta bomboana ii era mereu suficienta.

Cu toate ca avea bucatarul ei personal, aceasta prefera de multe ori sa-si gateasca singura mancarea. Un alt lucru pe care aceasta il facea era sa ia masa de pranz in fiecare zi la ora 13:30, imbracata intr-o tinuta frumoasa, chiar daca se mai intampla sa ia masa singura. Aceasta prefera carnea de vaca, pestele, dar si pe cea de pasare, precum si cea de porc. Cu toate acestea, carnea de porc nu prea era recomandata de aceasta.

Ana Aslan si-a tinut viata personala cat mai privata si foarte departe de ochii presei. Neavand copii si nefiind casatorita niciodata, se spune despre aceasta ca unul din principalele motive pentru care nu ar fi avut o familie, ar fi fost munca sa.