Gama de iPhone 12 va lansa un model nou de 5.4 inchi

Generatia de iPhone 2020 ar putea fi insotita de unele schimbari substantiale, nu neaparat in materie de functionalitati ci in ceea ce priveste dimensiunile modelelor incluse.

Cea mai mre reforma din gama iPhone de la Apple a avut loc in 2017 odata cu lansarea lui iPhone X – primul telefon cu un ecran OLED si recunoastere faciala Face ID. De atunci, se foloseste un material similar. Mai tarziu, a venit vremea unei alte revizuiri. Si, un raport coreean a prezis ca odata cu lansarea gamei iPhone 12 vom avea parte de o multime de noutati, nu neaparat tehnice ci si in ceea ce priveste dimensiunile telefoanelor.

ETNews afirma faptul ca Apple va abandona modelul iPhone de 5,8 inchi si va opta mai degraba pentru o configuratie de 5,4 inchi cu un ecran fabricat de catre Samsung. Nu mai trebuie sa mentionam faptul ca acest telefon va fi dotat cu un ecran OLED, la fel ca iPhone 11 pe care de altfel il inlocuieste. Totodata, iPhone 12 Pro Max va avea un ecran de 6,7 inchi si va continua sa foloseasca un ecran OLED construit de catre Samsung. Actualul iPhone 11 Pro Max este echipat cu un ecran de 6,5 inchi.

Cu toate acestea, conform aceluiasi raport, noile telefoane iPhone vor folosi un sistem tactil cunoscut sub numele de Y-OCTA Touch care le va permite sa fie per ansamblu mai subtiri, reducandu-se astfel costurile pieselor. Inca nu se stie daca Apple vrea cu adevarat ca urmatoarele iPhone sa fie neaparat subtiri, folosind spatiu suplimentar la interior pentru a spori capacitatea bateriei.

In ceea ce priveste modelul de baza iPhone 11, acesta va trece in egala masura la tehnologia OLED, un plan ce a fost prezentat pentru prima data la sfarsitul anului 2017. Drept urmare, Apple va trebui sa foloseasca aceste ecrane OLED pe intreaga gama de noi iPhone-uri din 2020, ceva ce este deja destul de logic in viitor chiar daca ramane de vazut daca vor avea loc schimbari in privinta pretului.

In egala masura un iPhone SE2. Ming-Chi Kuo se asteapta in egala masura ca aceasta gama iPhone 12 sa fie disponibila si in alte dimensiuni. Alte schimbari posibile ar putea include o camera 3D pe partea dorsala, pana la 6GB RAM si o carcasa metalica, similara lui iPhone 4. De altfel, Apple prevede lansarea unei a doua generatii pentru iPhone SE, in primavara, insa acest model bazat pe iPhone 8 va avea un ecran LCD de 4,8 inchi. Va fi disponibil incepand cu 399 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *