Iată cele cinci beneficii ale bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se dovedeste a fi un adevarat inamic al industriei farmaceutice. Iata de ce:

Bicarbonatul de sodiu este un produs pe care il folosim in mod regulat insa putini dintre noi ii cunoastem cu adevarat numeroasele beneficii.

Un bun exfoliant. Una din cele mai cunoscute si mai folosite intrebunintari ale bicarbonatului de sodiu este pe post de exfoliant. Pentru asta, trebuie sa amesteci doua linguri de bicarbonat cu o jumatate de cana cu apa si sa amesteci pana cand obtii o pasta omogena. Odata pasta formata, o poti folosi pe post de exfoliant pentru ten si pentru corp. Un produs exceptional, natural, economic, fara contra-indicatii.

Excelent pentru o baie detoxifianta. Daca amesteci otetul de mere cu bicarbonatul de sodiu vei obtine unul din cele mai bune produse detoxifiante existente. Cu ajutorul acestor doua produse ieftine dar eficiente vei avea parte de o baie relaxanta, benefica pentru eliminarea mancarimilor, durerilor si pentru debarasarea de impuritati.

Impotriva intepaturilor de insecte. Bicarbonatul de sodiu este ideal si impotriva intepaturilor de insecte, mai ales cand acestea din urma sunt dificil de tratat. Poti crea o pasta de bicarbonat amestecand 3 linguri de bicarbonat cu o jumatate de cana cu apa. Aplica aceasta pasta pe intepatura de mai multe ori pe zi. Senzatia de mancarime si intepatura vor disparea rapid.

Un deodorant eficient. Daca brusc ai devenit alergica la deodorante iti propunem sa iti fabrici propriul tau deodorant natural. Amesteca putin bicarbonat de sodiu cu putina apa si aplica pasta obtinuta pe post de deodorant. Vei fi surprinsa de rezultatul obtinut.

Impotriva ulcerului. Pune o lingura sau doua intr-un pahar cu apa. Amesteca bine si consuma acest preparat in fiecare zi. Bicarbonatul de sodiu va bloca imediat productia de acizi din stomac.

Pune si tu aceste sfaturi in practica pentru a beneficia de toate aceste virtuti ale bicarbonatului de sodiu.