In Vacanță Cu Copiii

Unele locuri sunt perfecte pentru copii, astfel incat acestia sa se simta foarte bine si sa se bucure de cateva experiente unice. Un astfel de loc ar putea fi chiar Delta Dunarii. Aici se organizeaza frecvent calatorii cu caiacul, destinate in special copiilor. Vei avea parte de distractie alaturi de cel mic, descoperind niste locuri destul de unice si mancand bors si alte preparate din peste la un foc de tabara. Daca vremea este buna, acest loc poate fi o vacanta pe care cel mic, cu siguranta nu o va uita prea curand.

Un alt loc, pe care copii il vor indragi este Tabara de supravietuire din Apuseni. Aceasta tabara tine aproximativ 4 zile, iar echipa ar trebui sa fie compusa din cel putin un copil. Experienta va fi una unica, atat pentru voi, dar mai ales pentru cel mic, de aceea va trebui sa icnercati acest lucru.

Pe munte, la 1504 metri, se desfasoara o tabara pentru familii, la Piatra Singuratica. Aceasta aventura sudeaza legatura dintre parinti si copii, iar diversele activitati desfasurate in cadrul ei, de la catarare, la orientare cu busola si trekking, sigur va vor multumi atat pe voi, cat si pe cei mici.

O vacanta alaturi de cel mic, ar putea fi facuta chiar si in Bucovina. In tabara pentru familie, organizata in Bucovina, parintii participa la cateva cursuri de gatit, iar copilul merge la un atelier de creatie, teatru si joc.

Mai sunt si cateva activitati care se fac impreuna, parinti alaturi de copil, cum ar fi incondeierea oualor, sau prepararea unei turte dulci foarte bune.  Aceasta tabara tine aproape o saptamana si este recomandata pentru familiile care au cel putin un copil si care isi doresc sa se bucure de o perioada placuta petrecuta alaturi de cel mic.