Jocul Pe Mobil Asphalt Xtreme

Asphalt Xtreme este un joc de curse, care este gratuit in Play Store sau App Store si este foarte asemanator cu renumitul joc Asphalt 8. Dupa o asteptare de doar cateva saptamani cei de la Gameloft au creat lineup-ul de iarna in care au inclus si jocul Modern Combat.

Diferenta dintre Asphalt 8 si Asphalt Xtreme este ca in loc de masinile de mare viteza ca Audi si Lamborghini s-au introdus masini de rally, dar si camioane veritabile precum Jeep, Ford, Mercedes-Benz, Predator sau Dodge care pot fi conduse si in desert, acestea sunt modelele incluse in acest joc.

Te poti intrece in Valea Nilului, unde sunt dune de nisip si se pot face cascadorii precum salturile de la inaltimi, te mai poti intrece printre ghetarii din nordul Europei sau in Detroit. Din punct de vedere a graficii aceasta a fost  actualizata, nitro si-a pastrat conceptul, iar look-ul masinilor si al fundalurilor din nivele a fost, de asemenea si ele upgradate. Poti include pana la 8 jucatori in modul de joc multiplayer, iar cele 5 moduri aduc peste 500 de challenge-uri si 400 eventuri in modul Cariera. Acest joc se poate practica pe telefon, tableta sau chiar si pe calculator daca aveti Google Play descarcat, iar jocul va ocupa in jur de 1GB din memoria de stocare a dispozitivului.

Putem upgrada masinile si sa le schimbi look-ul, iar bara de energie ramane sub forma unui schimb de ulei.

Dupa iesirea lui Asphalt Xtreme observam ca cei de la Gameloft avanseaza pe zi ce trece si lanseaza cele mai interesante jocuri, care ajung in topurile jocurilor pe telefon, dar cel mai de succes joc prezentat de ei pana acum este Asphalt 8, insa ei spera ca Asphalt Xtreme sa il intreaca cu toate ca este foarte greu si va dura ceva timp.