LG V60 ThinQ – Snapdragon 865, baterie de 5000mAh și patru camere

LG poate si-a anulat conferinta din cadrul MWC insa acest smartphone pe care isi dorea sa il prezinte in cadrul acestui salon este inca de actualitate. Si zvonurile cu privire la acesta sunt inca numeroase.

Chiar daca nu este atat de cunoscut ca si ceilalti constructori de pe piata precum Samsung, Apple sau Huawei, LG nu pare dispus sa abandoneze aceasta piata inca. De altfel, marca coreeana este convinsa ca va reusi sa isi redreseze divizia de smartphone-uri, generand unele beneficii pana in 2021. Pentru a reusi acest lucru, LG isi doreste sa mizeze pe cateva « wow factors » (elemente care ar putea distinge modelele sale de concurenti).

LG V60 ThinQ ar trebui sa faca spectacol in cadrul Mobile World Congress

In mod traditional, LG prezinta in cadrul acestui eveniment un smartphone premium, ceea ce permite sa atraga atentia asupra sa in toata aceasta mare dezvoltare a tehnologiilor moderne. Cu toate acestea, pentru editia 2020, marca a decis sa anuleze aceasta conferinta din cauza riscurilor puse de epidemia de coronavirus.

Insa oricum ar fi, smartphone-ul pe care LG ar fi trebuit sa il prezinta in cadrul salonului nu a fost anulat. Si apar din ce in ce mai multe informatii neoficiale cu privire la acest aparat. Aceste informatii ne arata faptul ca telefonul va beneficia de o baterie de 5000 mAh ceea ce este o capacitate destul de importanta in raport cu ceea ce gasim pe majoritatea aparatelor oficiale.

In ceea ce priveste designul, OnLeaks a fost cel care a postat primul online cateva imagini cu ceea ce ar trebui sa semene LG V60 ThinQ. Insa, dupa unii, imaginile postate de OnLeaks ar trebui sa fie un LG G9. Ramane de vazut cum va arata in mod oficial noul model de la LG.

In partea din spate exista 4 camere foto. Si LG a decis sa isi echipeze cu patru camere micro. Se pare ca principalii constructori de pe piata incep sa abandoneze incetul cu incetul mufa jack pentru casti mai ales pentru modelele premium. Si LG se pare ca a optat pentru aceasta versiune. Si, in ceea ce priveste lansarea, aceasta ar trebui sa fie destul de aproape dat fiind faptul ca LG intentiona sa il dezvaluie in mod oficial in cadrul MWC de la Barcelona, inainte sa isi anuleze conferinta din cauza coronavirusului.

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *