Lisey’s Story, noul serial horror inspirat de Stephen King

Aviz celor care adora serialele fantastice si supranaturale. Vor putea sa descopere in curand inca o comoara. Este vorba despre Lisey’s Story. Este o fabula horror cu privire la doliu imaginata de Stephen King, cu Juliane Moore in rolul principal.

Daca esti fan genul horror deci, cu siguranta ca ai citit toate romanele sau operele lui Stephen King. Si vei fi incantat cand vei afla ca o noua adaptare a autorului american va aparea sub forma unui serial.

Uita insa de clownul care devoreaza copii din It sau de fantomele criminale din The Shinning.

Lisey’s Story este o opera mai onirica unde ni se vorbeste despre iubire, de introspectie, dar si de doliu, ramanand insa in acelasi timp, profund ancorat in universul lui Stephen King deci are si elemente de supranatural si de thriller.

Lisey’s Story este o opera care ii face pe cititori sa le fie foarte frica, aparuta in 2006 si care este privita drept cea mai personala opera a lui Stephen King. Aceasta poveste se inspira din propria sa poveste a mariajului sau cu scriitoarea Tabitha King si a experientelor mai putin placute pe care le-au trait din cauza unor cititori mai intruzivi.

Lisey si Scott sunt casatoriti de 25 de ani si inca se mai iubesc nebuneste. Asta in ciuda trecerii anilor si a starilor de suflet ale celebrului scriitor. Romancierul, cu spiritul torturat moare insa subit si lasa in urma sa o vaduva indurerata si povesti neterminate.

Dar, murind, Scott a dechis poarta inspre o lume mai obscura, cea din care imaginatia sa se inspira. Si a lasat sotiei sale o modalitate de a i se alatura. Lisey se va pierde insa in cautarea sa si va incerca sa protejeze mostenirea sa de fanii care sunt prea insistenti.

Juliane Moore va intra astfel in pielea lui Lisey si Clive Owen il va interpreta pe Scott.

Dar ii vom regasi aici si pe Jennifer Jason Leigh (Atypical), Ron Cephas Jones (This Is Us), Dane DeHaan (Valerian) si pe Joan Allen (Pleasantville).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.