Microsoft Lansează O Tastatură Pentru Android

Este foarte interesantă atenția pe care marile companii le oferă aplicațiilor care schimbă aspectul tastaturii unui telefon inteligent, iar cei de la Microsoft sunt printre companiile care se orientează tot mai mult către lansarea de tastaturi pentru alte sisteme de operare decât cel deținut de ei, un bun exemplu fiind faptul că au lansat chiar recent o aplicație pentru dispozitivele cu Android.

Înainte însă de a vorbi despre aplicația recent lansată de către giganții de la Microsoft, trebuie să amintim faptul că aceștia au achiziționat recent aplicația SwiftKey, iar faptul că acum aceștia lansează o aplicație asemănătoare este o mișcare destul de interesantă. Mai exact, noua aplicație a celor de la Microsoft se numește Hub Keyboard și este, după părerea utilizatorilor care au încercat deja aplicația, una destul de utilă dar și cu un design foarte plăcut.

Specialiștii consideră însă că Hub Keyboard este o aplicație la care se lucrează de mult timp, iar achiziția SwiftKey a fost o decizie pentru a putea finaliza propria aplicație, inspirându-se deci din munca celor care au lansat aplicația achiziționată de către Microsoft.

După cum bine spuneam mai sus, Microsoft Hub Keyboard este o aplicație de tip tastatură special concepută pentru dispozitivele cu Android, iar printre cele mai interesante opțiuni cu care aceasta vine este faptul ca putem atașa date despre contact într-un text, să căutăm diferite texte vechi în clipboard sau să punem linkuri spre OneDrive fără a ieși însă din aplicația în care ne aflăm.

Așadar, chiar dacă nu mulți sunt cei care obișnuiesc să își schimbe tastatura dispozitivului pe care îl folosim, trebuie să recunoaștem faptul că Microsoft Hub Keyboard este o aplicație utilă care vine cu niște funcții interesante și trebuie urmărite desigur și actualizările care vor veni pentru această tastatură, astfel încât să vedem dacă vor fi adăugate și alte opțiuni utile.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.