Netflix – seriale ideale pentru binge-watching în decembrie

Ah, decembrie…luna cadourilor, a sarbatorilor de sfarsit de an, a bradului, a magiei. Si, bineinteles, a serialelor noi pe Netflix. Netflix are o multime de surprize pentru abonatii sai in luna decembrie.

Home for Christmas- 5 decembrie. Acest serial spune povestea lui Johanne, o celibatara, in varsta de 30 de ani care s-a saturat pana peste cap de comentariile cu privire la statutul sau actual. Sub presiunea constanta a societatii, a apropiatilor sai si a familiei cu privire la familia ideala, Johanne ajunge sa cedeze. Aceasta isi anunta familia ca isi va prezenta iubitul de Craciun. Ceea ce inseamna ca mai are doar 24 de ore la dispozitie pentru a-si gasi un iubit sau un barbat dispus sa se prefaca cateva ore ca este iubitul sau.

The Confession Killer – 6 decembrie. La inceputul anului 1980, Henry Lee Lucas a marturisit ca a ucis cel putin 100 de persoane. Problema? Nu exista niciun indiciu pentru a lega in mod direct crimele de Henry. Insa Lucas deseneaza portretul uneia din victimele sale si dezvaluie o serie de detalii precise si sordide cu privire la toate atacurile marturisite.

The Witcher, sezonul 1 – 20 decembrie. The Witcher este inspirat dintr-o serie literara fantastica, extrem de populara, creata de scriitorul polonez Andrzej Sapkowski. Serialul spune povestea epica a lui Geralt de Riv, un vanator de monstri solitar care se lupta din rasputeri pentru a-si gasi locul intr-o lume in care oamenii sunt cel mai adesea mai viciosi decat animalele.

You, sezonul 2 – 26 decembrie. In momentul in care a fost lansat sezonul 1 al serialului You, fanii au fost bucurosi sa il revada pe Penn Badgley, actorul in varsta de 32 de ani in pielea lui Joe Goldberg, un hartuitor psihopat. Acest director de librarie antisocial si extrem de ciudat face din Beck o veritabila obsesie, ajunge chiar sa ii asasineze pe toti cei care stau in calea sa sau incearca sa ii desparta. In ultimul episod al sezonului 1 Joe ajunge sa o ucida pe insasi Beck. In sezonul 2 Joe are o obsesie noua, Love si se afla in Los Angeles. Descoperim cateva imagini cu Candace, presupusa moarta insa care se dovedeste a fi extrem de vie la sfarsit de sezon 1. In acest nou sezon Joe ajunge sa isi piarda mintile incetul cu incetul si drumul sau se incruciseaza cu cel al lui Candace, prima sa victima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *