Ni se pregătește un nou film cu Thor

Desi lumea asteapta cu nerabdare sa vada Avengers Endgame, se pare ca au inceput sa se poarte discutii cu privire la un nou film Thor, aceasta informatie venind chiar de la interpreta lui Walkyrie si anume Tessa Thompson. Avengers Endgame va insemna finalul a unei povesti care s-a construit in ultimii 10 ani, iar fanii se intreba ca va urma in continuare odata cu acest final. Nu se stiu prea multe detalii despre viitorul filmelor celor de la Marvel, dar un lucru este cert si anume ca cei de la Marvel au in vedere sa creeze mai multe filme, acum ca universul lor s-a extins si in spatiu.

Imediat dupa dramatica cofruntare cu Thanos, Zeul Tunetului se pare ca se va intoarce pentru inca o aventura, de data aceasta intr-un film nou. Conform unui interviu pe care l-a acordat revistei LA Times, Tessa Thompson a declarat mai multe lucruri cu privire la personajul ei, dar si un viitor film cu Thor, care are sanse mari sa apara cat de curand. Ea a spus in cadrul aceestui interviu ca exista o propunere de scenariu pentru un nou film Thor, insa nu stie prea multe despre acest film pentru ca el este deocamdata la stadiul de idee.

Se pare totusi ca ideea unui nou film Thor a fost inaintata, de aceea un numar din ce in ce mai mare de voci incep sa vorbeasca despre acest posibil film. Din ce se pare, noul film ar trebui sa-l aduca din nou la carma pe Taika Waititi, acest regizor ocupandu-se de filmul Thor Ragnarok. Regizorul deja se ocupa de mai multe proiecte, de aceea e posibil sa nu auzim prea curand despre acest nou film cu Thor. Ceea ce este clar este ca ultimul Thor a avut un real succes, de aceea sansele ca un nou film Thor sa apara sunt destul de mari. Nu ar fi exclus astfel ca regizorul sa mai realizeze un nou film cu Thor care se doreste a fi unul pe placul tuturor fanilor Marvel.

Producatorii firmelor Marvel nu au dat prea multe detalii cu privire la filmele care vor aparea in viitorul apropiat imediat dupa Avengers: Endgame si Spider-Man: Far From Home. Cu toate acestea, zvonuri despre viitoare filme incep sa fie din ce in ce mai cunoscute. Vom vedea care va fi directia pe care o vor lua cei de la Marvel in viitorul apropiat.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.