Nișe Profitabile Pentru Un Blog De Afiliere

Afilierea a devenit o sursă sigură de venit pentru multe persoane, iar tot mai mulți afiliați renunță la joburile lor doar pentru a se dedica mai mult afilierii, deoarece câștigurile sunt mult mai mari.

De cele mai multe ori, un blog de nișă reprezintă un mod bun de a face bani din afiliere, motiv pentru care în rândurile următoare vă prezentăm 3 nișe profitabile în afiliere.

  • Cărți

    Există deja mai multe bloguri de cărți, însă sunt încă mulți afiliați care încep diferite bloguri de afiliere pe această nișă. Chiar dacă au prețuri relativ mici și accesibile, comisioanele la cărți sunt de aproximativ 8% iar tot mai mulți români preferă mai nou să cumpere cărți din librăriile online. De asemenea, platformele de afiliere spun că această nișă este de ceva timp într-o continuă creștere.

  • Fashion

    Există deja o mulțime de afiliați care fac afiliere pe nișa fashion. Aici se înregistrează de cele mai multe ori cele mai mari câștiguri și, chiar dacă piața este destul de ocupată, afilierea este o dovadă clară că mereu există loc pentru oricine, atâta timp cât vine cu conținut de calitate. Faptul că există o mulțime de magazine înscrise în programele de afiliere precum și o mulțime de categorii de produse reprezintă desigur un avantaj de care cei care își deschid bloguri de nișă ar trebui să profite.

  • Electrocasnice

    Electrocasnicele reprezintă la rândul lor o nișă foarte profitabilă mai ales datorită faptului că au un preț foarte mare, iar comisioanele sunt la rândul lor destul de mari. Totuși, vorbim despre o nișă aglomerată însă cu mult timp dedicat precum și cu optimism pot apărea rezultatele mult așteptate.

Așadar, acestea sunt 3 nișe pe care noi vi le recomandăm pentru a începe un blog de afiliere. Succesul nu este garantat niciodată mai ales dacă nu munciți destul, iar dacă totuși vă dedicați proiectului veți vedea că vor apărea și rezultate.