Noul iPhone 7 Scoate Sunete Stranii

Telefoanele inteligente produse in ultima perioada au tot mai multe probleme de fabricatie, inca nu se stie cauza exacta a acestor probleme, dar cel mai posibil este datorat faptului ca tehnologia avanseaza atat de rapid incat apar probleme care dau niste batai de cap destul de mari inginerilor de pe partea de proiectare si productie.

Daca acum cateva saptamani aflam vestea ca telefoanelor celor de la Samsung au probleme foarte mari pe partea de baterie, adica este posibil sa explodeze sau sa ia foc, astazi, doar la cateva zile dupa ce noul iPhone a fost lansat a aparut o problema destul de ciudata si in randul fanilor de produse Apple.

Noul iPhone 7 este vazut cu ochi rai de catre utilizatori pentru faptul ca nu mai vine cu clasica mufa jack pentru casti, insa nu despre asta vorbim, ci despre sunetele pe care acest telefon le emite in anumite cazuri, si da, ati auzit bine, de sunetele emise de catre telefonul inteligent.

Problema a fost comunicata deja de catre mai multi utilizatori, aceasta primind si un nume, HissGate. Practic, utilizatorii au declarat faptul ca in momentul in care telefonul primeste niste sarcini mai solicitante acesta scoate anumite sunete stranii, ciudate de altfel pentru un telefon.

Pana in momentul de fata nu se stie de unde vine problema, insa se presupune ca ar veni de la procesorul din dotare, mai exact un quad-core Fusion A10. Din spusele utilizatorilor, sunetul pe care telefonul il emite se poate auzi si de la distanta, nu doar daca tinem dispozitivul in mana.

Reprezentantii celor de la Apple care se ocupa de partea de suport au propus ca aceste terminale sa fie inlocuite deoarece provin dintr-o serie cu defecte, insa pana in momentul de fata Apple nu a facut un anunt oficial prin care sa anunte aceasta problema a noului telefon.