Noutățile Android 7.0 Nougat

Tocami a fost lansat Android 7.0 Nougat. Acesta este disponibil in prezent pe numeroase telefoane, avand foarte multe imbunatatiri de care orice utilizator de Android se poate bucura.

Cea mai noua versiune a acestui software a fost lansata in urma cu aproape doua saptamani, iar utilizatorii sunt destul de incantati de acest nou update. Acest nou softare aduce numeroase imbunatatiri cand vine vorba de domeniul graficii 3D.

Datorita posibilitatii impartirii ecranului dispozitivului mobil, acest nou update este optiunea ideala pentru a aduce mai aproape tehnologia 3D de utilizator. Aceasta veste este una foarte buna pentru jucatorii de jocuri pe telefonul mobil.

Un alt plus al acestui nou update este faptul ca durata de viata a bateriei este una cu mult imbunatatita fata de versiunile anterioare. Un alt lucru foarte util referitor la acest update il reprezinta faptul ca acesta are si un rol major in securitatea dispozitivelor, lucru pe care versiunile anterioare nu le aveau.

Inafara de aceste lucruri, se mai numara si alte 250 de noutati pe care utilizatorul va fi cu siguranta incantat sa le incerce. Aceasta versiune de Android, este disponibila pe numeroase device-uri cum ar fi Nexus 6, Nexus 5X, dar si Nexus Player sau Nexus 9.

Acest update mai este disponibil si pentru Pixel C dar si Android One. Un viitor telefon produs de firma LG va avea preinstalat acest nou software Android. Celelalte device-uri ce folosesc Android vor mai avea de asteptat pana cand Android 7.0 Nougat va fi disponibil.

Cu toate acestea, cei de la Android, anunta ca asteptarea nu va fi una de lunga durata deoarece update-urile vor fi disponibile cat de curand pentru toate device-urile Android. In acelasi timp, utilizatorii care au facut deja update-ul vor putea sa se bucure de numeroasele imbunatatiri ce le aduce acesta device-urilor lor.