Orașe Exotice Pe Care Trebuie Să Le Vizitezi

Călătoriile sunt întotdeauna un prilej de bucurie nemăsurată, însă există câteodată atât de multe locuri în care vrem să ajungem că suntem indeciși în care să ajungem acum și în care cu o altă ocazie.

Dacă anul acesta ai în plan o escapadă într-un oraș îndepărtat, iată care sunt cele mai exotice și cele mai interesante amenajări urbane din întreaga lume. Lasă-te purtat într-o călătorie spre necunoscut în cele mai misterioase și aventuroase locuri.

 1. Marrakech, Maroc

  Dacă vrei să te aventurezi într-o țară unică din toate punctele de vedere, Marocul este cel mai potrivit. Indiferent de vârstă sau buget, Marrakech-ul te va fascina cu tradițiile sale, clima deșertică și aerul condimentat.

  Nu trebuie să vă speriați de aglomerația piețelor sau de stilul lor arhitectural, este total diferit de Europa, dar oare nu asta căutați? Dacă vreți lux și relaxare, veți găsii cu siguranță și asta, însă esența Marrakech-ului stă în străduțele pietruite și în mireasma de portocală ce te însoțește în plimbările de seară.

 2. Honolulu, Hawai

  Din Africa în America, din orient în occident. Honolulu este capitala statului Hawai ce aparține de Statele Unite ale Americii. Destinație ideală pentru călătorii, Honolulu vă invită să faceți o incursiune în necunoscut. Cultura total diferită de a noastă vă va fascina aerul în care plutește relaxarea. Oamenii sunt mai destinși, mai calzi, poate și de aceea dansează cu ghirlande de flori la gât.

  Cu toate că acest oraș ține de SUA nu fost încă contaminat de valorile occidentale. Oamenii sunt încă extrem de fascinanți. Iar dacă nu mergeți pentru o cunoaște oamenii atunci trebuie să vă duceți pentru plaje, peisaje sau locații unice în lume. Honolulu este ideal pentru cei ce doresc confort dar și pentru cei ce doresc cunoaștere.

 3. Agra, India

  Dacă te-ai întrebat deja ce este atât de fascinant la acest oraș, ei bine la ce te duce cu gândul când citești Taj Mahal? Celebrul templu, aflat în patrimoniul UNESCO. Agra este un oraș indian construit în jurul mărețului Taj Mahal. Misterul culturii acestei țări nu a fost și nu va fi descifrat niciodată de cineva care nu trăiește în interiorul spațiului indian.

  Religia lor politeistă, templele magnifice sau oamenii ce te atrag precum un magnet fac din orice oraș al Indiei o destinație ideală, însă Agra are avantajul de a fi un oraș plin de cultură dar care se află concentrat în jurul Taj Mahal-ului. Astfel vizitezi templul dar cunoști o parte din cultura și civilizația indiană.

Fii pregătit de o călătorie spre extraordinar. Oricare dintre aceste locuri te va fascina și surprinde în fiecare clipă și îți vor da dependență.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.