Pixel 4XL, Redmi Note 7 – care au fost cele mai fragile telefoane?

Pixel 4XL si Redmi Note 7 au fost alese cele mai fragile smartphone-uri ale anului 2019 de catre Jerry Ring Everything. Dupa cum ne aminteste acest YouTuber, acestea fac parte din rarele telefoane de pe piata care nu au supravietuit traditionalului bend test. Printre cei mai buni elevi din acest clasament se numara Pixel 3a al lui Google.

Fidel obiceiurilor sale, Jerry Ring Everything a dezvaluit un clasament al celor mai rezistente smartphone-uri si un clasament al celor mai fragile al anului care tocmai a trecut. Anul acesta, Redmi Note 7 al constructorului Xiaomi a mostenit titlul de cel mai fragil smartphone al anului. In timpul testului, Jerry Everything a reusit sa plieze cu mainile goale acest terminal. Acelasi lucru este valabil si pentru Pixel 4XL, care se claseaza pe locul 2 in clasamentul celor mai fragile telefoane ale anului 2019. In timpul acestui test de pliere, spatele din sticla al telefonului, din sticla, s-a zdrobit complet.

Fara supriza, Jerry Everything regreta fragilitatea lui Royole Flexpai, primul smartphone pliabil de pe piata, al lui Galaxy Fold de la Samsung si a lui OnePLus 7T (care a esuat in egala masura in timpul testului). In zilele noastre, rare sunt telefoanele care supravietuiesc acestui test.

Pixel 3a este cel mai rezistent telefon de pe piata in 2019. Google reuseste sa isi salveze ptuin reputatia datorita lui Pixel 3a, un smartphone din gama mid range lansat in luna mai a anului 2019. Conform Jerry Everything, Pixel 3a se distinge prin robustetea sa si facilitatea prin care poate fi reparat. Este nevoie de doar cateva minute pentru a demonta acest telefon si sa inlocuim unele piese, inclusiv ecranul.

Jerry Everything este de parere ca iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max se numara printre cele mai utin fiabile smartphone-uri de pe piata. Acesta regreta costul extrem de ridicat al telefoanelor de la Apple precum si costul extrem de ridicat al fiecarei reparatii in parte. In plus, Jerry Everything a apreciat modelul Galaxy A80 de la Samsung datorita look-ului sau extrem de reusit dar si pentru piesele sale. Ce parere ai despre acest clasament intocmit de Jerry Everything ? Ai si tu alte modele pe care le consideri mai putin rezistente ? Care sunt acestea ?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *