Prin Parcul Național Din Thailanda

Parcul National Hat Chao Mai este una dintre atractiile Thailandei, si va trebui sa-l ai in vedere atunci cand te decizi sa ajungi in aceasta tara. Caldura umeda de afara te va face sa te bucuri mult mai mult de aerul conditionat din masina.

 Pentru a ajunge de la aeroportul din Trang, in Hat Yao, va trebui sa apelezi la niste soferi. Pretul pentru o astfel de calatorie este in jur de 20 de euro. Pe masura ce inaintezi spre mare, peisajul devine din ce in ce mai verde si mai rural. Majoritatea participantilor la trafic sunt pe doua roti. Vei vedea multe femei cu voaluri coloarte pe cap si barbati cu camasi si tichii pe cap.

 In aceasta parte a Thailandei, musulmanii sunt majoritari, spre deosebire de restul tarii in care buddhismul predomina. Regiunea pare a nu fi atinsa de turimsul international, nefiind nici un centru in zona pentru inchirierea de scutere. In intreaga regiune nu prea vei vedea nici un picior de turist.

Thailanda

 In Hat Chao Mai ai destul de multe lucruri de vazut, printre care o zona subacvatica cu toate vietatile sale, plaje cu nisip foarte fin, dar si mici lagune peste care vei da cu siguranta atunci cand ajungi aici. Soseaua trece prin mici sate aflate prin padure, unde localnicii duc o viata simpla, asa cum au facut intotdeauna. Acestia isi usuca frunzele de palmier pe marginea drumului, apoi le folosesc pentru acoperisurile caselor, sau pentru impletit.

Aceasta zona din Thailanda este cunoscuta pentru plajele cu nisip foarte fin, dar si pentru pesterile si izvoarele termale care se gasesc din belsug aici. Vei da si peste maimute, destul de curioase care fura pe ascuns bucati de mancare, de aceea va trebui sa ai grija unde iti pui proviziile. Daca vei merge aici in extra-sezon, te vei bucra de niste locatii destul de pustii pentru ca majoritatea turistilor vor veni aici doar in plin sezon.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.