Principalele avantaje ale cumpărăturilor online

In ultimii ani comertul electronic a avut o crestere foarte mare la nivel global datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera in comparatie cu retailul clasic. Nu numai ca toate afacerile offline se adreseaza acum clientilor si pe internet insa, mai mult de atat, au aparut foarte multe magazine disponibile exclusiv online datorita numarului mare de potentiali clienti si totodata al costurilor de functionare mai mici decat in cazul unui magazin fizic.

Am facut o lista cu principalele avantaje pe care le ofera cumparaturile online in comparatie cu cele offline, asta in cazul in care nu te-ai convins inca de faptul ca e mult mai avantajos sa faci shopping de pe telefon sau din fata calculatorului decat sa alergi prin magazine.

Economisesti mult timp

Daca locuiesti intr-un oras mare probabil mersul pana in cel mai apropiat mall va dura cel putin 10-20 minute, insa din confortul casei tale poti avea acces instant la zeci de magazine online pe molu.ro si iti poti face linistit cumparaturile intr-un timp foarte scurt.

Gasesti mai usor reducerile

Atunci cand un magazin offline are o perioada cu reduceri substantiale foarte multi oameni sunt prezenti acolo, se ingramadesc iar unii dintre ei chiar sunt raniti in aglomeratia care se formeaza. Numarul de oameni care vor sa ”vaneze” reducerile este la fel de mare indiferent ca vorbim de blugi, anvelope de iarna sau tigai. Toate aceste fenomene iti scad considerabil sansele de a gasi produsele care te intereseaza si de a beneficia de reducerile pe care ti le doresti. Online acest proces este mult mai simplu iar alergarea prin magazine dupa produse se transforma intr-un ”efort” de doar cateva click-uri.

Compari mai bine produsele

O parte din magazinele online au inceput deja sa introduca in site optiunea ”compara produsele” in care, cu doar un click, specificatiile produselor care te intereseaza sunt puse impreuna in aceeasi pagina pentru a putea cu usurinta sa le compari atat din punct de vedere al avantajelor cat si al dezavantajelor.

Pe internet, in cazul in care nu gasesti intr-un magazin ceea ce te intereseaza va dura doar cateva secunde sa il accesezi pe urmatorul pentru a consulta o alta lista de produse, pe cand in realitate vei pierde timp pretios in drumul spre un alt magazin.

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.