Proiecte Marca Google Pe Care S-ar Putea Să Nu Le Știți

Când spunem Google, toată lumea se gândește la faptul că acesta are un răspuns pentru fiecare întrebare și o soluție pentru fiecare problemă. Doar că Google nu este numai un simplu motor de căutare, ci o companie imensă cu foarte multe planuri de viitor. Astfel, în acest articol am decis să vă prezentăm câteva din planurile de viitor ale celor de la Google.

 1. Mașini Care Se Conduc Singure
  Desigur că acestea au devenit din ce în ce mai populare în ultimul timp și chiar am văzut câteva demonstrații ale mașinilor care se conduc singure. Totuși, se pare că și cei de la Google au în plan să lanseze mașini care se conduc sigure, iar dacă vor avea succes pe piață, atunci vom fi conduși de Google. Se poate spune și așa, nu?
 2. Explorarea Spațiului
  Google Maps a reușit deja să exploreze o mare parte din teritoriul pământului, așa că următorul capitol este spațiul. Da, Google vor să exploreze și spațiul, iar acest lucru nu ar trebui să ne mire prea mult. Proiectul se numește Lunar XPRIZE și e foarte probabil ca în curând să ne plimbăm pe alte planete la fel cum o facem prin propriul oraș folosind Google Maps.
 3. Project Ara – Telefoane Modulare
  Chiar dacă acum îți cumperi cel mai bun telefon de pe piață, peste un an sau cel târziu peste doi acesta va fi deja de modă veche, specificațiile hardware prea slabe șamd. De aceea Google a gândit Project Ara, adică un telefon modular care va fi foarte ușor de personalizat de către utilizator, având opțiunea de a-l construi după bunul plac precum și de a-l îmbunătăți atunci când e nevoie.
 4. Project Loon
  Pentru Google este foarte important ca toată lumea să aibă internet, așa că îl va oferi sub forma unor baloane. Mai exact, Google are de gând să lanseze mai multe baloane care vor oferi internet gratuit în zonele sărace ale lumii. Cam cât de tare e asta?

Voi ce alte planuri de viitor marca Google mai știți?

Lasă Un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicată iar câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.